Muntatge de Pablo Motos i Fidel Albiac

Pablo Motos posa nerviós a Fidel Albiac i comença una nova guerra

Pablo Motos provoca el marit de Rociíto de la pitjor forma

Pablo Motos es va emocionar per l'entrevista de El Hormiguero que el flamant fitxatge d'Antena 3 va estar encantat de concedir-li: Sonsoles Ónega. Aquest dimarts, Pablo Motos tenia al davant una entrevista més que complicada després de la sonada marxa de la filla de Fernando Ónega.

Se n'anava d'aquella que va ser casa seva després de tres lustres al capdavant de diversos treballs a Mediaset. La vam veure exercint diferents funcions: com a periodista política i, més tard, com a presentadora de programes d'entreteniment i actualitat.

Sonsoles, que durant els primers minuts de l'entrevista estava francament nerviosa, es va anar deixant portar i, fins i tot, es va atrevir a contestar una de les preguntes que l'audiència tenia més ganes de conèixer.

Pablo Motos provoca Fidel Albiac i comença la guerra

Parlem de com es va forjar el fitxatge de la periodista pel grup de comunicació rival a què pertanyia fins fa dos mesos. La periodista està molt a prop d'estrenar-se en la seva nova casa, Antena 3, amb un nou projecte que s'ubicarà a la graella just abans de Pasapalabra.

Així va començar a parlar del seu nou repte fora de Mediaset amb el presentador valencià: «Em sento com una nena amb sabates noves. Des de l'11 de juliol que no veia un plató».

Això sí, abans de parlar en profunditat de com es va gestar la seva incorporació a Atresmedia, Motos va deixar anar una gran indirecta que no ha fet cap gràcia a Fidel Albiac. La veritat és que Telecinco, a la mateixa hora que començava El Hormiguero, començava a emetre l'estrena d'En el nombre de Rocío, la segona docusèrie gravada per Rocío Carrasco.

Pablo Motos ho ha tornat a fer per enfadar Rociíto

«Vull saber-ho tot, però faré una pausa. No crec que a cap televisió estiguin fent res millor», deia de forma despectiva abans de donar pas a publicitat. Va ser un cop que va provocar el riure nerviós de la convidada, tot i que no va voler donar més importància a la indirecta del presentador.

Això sí, Motos va voler arreglar el seu comentari contra Telecinco. «Tinc una relació molt cordial amb Paolo Vasile. Amb mi es va portar de p*ta mare. Ho he de dir, és així», afirmava Motos, que va estar diversos anys presentant El Hormiguero a Cuatro.

Després de la pausa publicitària, Ónega ja va anar al gra per explicar a l'audiència com va ser el fitxatge per la cadena de San Sebastián de los Reyes. «Estava en faixa al camerino de Telecinco i, de sobte, rebo una trucada, l'agafo i poso l'altaveu. Una veu emergeix, va ser l'1 de juliol que tancàvem Ya son las ocho. Em diuen "soc la secretària del director general d'Atresmedia TV", i jo vaig pensar que volien adaptar alguna de les meves novel·les», va començar el seu discurs.

L'entrevista de Sonsoles contraprograma l'estrena de Rocío Carrasco

«Després es produeix una reunió la setmana següent en un hotel de Madrid i, de cop i volta, un senyor, Carlos Fernández Alonso, em diu "tenim un pla per a tu". I jo començo a veure Brad Pitt i m'enamoro profundament d'aquesta proposta», confessava la comunicadora.

«A partir d'aquí comencen a la meva vida 48 hores que demano per reflexionar. L'11 de juliol dic que sí perquè és una empresa que no m'és aliena, amb la qual porto publicant les meves novel·les. Amb molt de dolor, els vaig comunicar als meus caps que me n'anava», va continuar davant d'un expectant Pablo Motos.

Finalment, Sonsoles va admetre que «van ser les 48 hores més angoixants de la meva vida. Vaig fer el programa l'11 de juliol i vaig decidir comunicar-ho a Paolo Vasile. Va ser el comiat més llarg i dolorós de la meva vida, em dol més que un divorci perquè jo l'estimo. El tinc en un petit altar perquè em va donar una oportunitat important per la qual avui segurament soc aquí», va concloure.

▶️ Vídeo del dia