Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin, obligada a dir adeu a l'home que fa plorar a la seva mare

La filla de la infanta Cristina afronta una dolorosa pèrdua per a la família

Eduardo Roldán, exdirector i gerent de l'estació de Candanchú moria divendres passat a l'edat de 83 anys. El seu nom era molt conegut dins del món de l'esquí tant fora com dins del nostre país. A més a més, era molt estimat a la seva Jaca natal, per la qual cosa el funeral va estar ple d'amics i coneguts, i també per gran part de la família reial.

Així, tant la infanta Cristina com Iñaki, juntament amb els seus fills, no van voler perdre's l'oportunitat d'acomiadar Roldán, ja que sempre van mantenir molt bona relació amb ell. Gràcies a ell, el matrimoni i els seus fills van aprendre tot el que saben avui dia sobre l'esquí.

Irene Urdangarin trista per la pèrdua que afronta la seva mare

Per a Iñaki i Cristina, la figura d'Eduardo Roldán significa molt per a la seva relació, especialment durant el seu inici. Sí, perquè, aleshores, els paparazzis van capturar en diverses ocasions les primeres cites de la parella, on la majoria es duien a terme practicant aquest esport.

I és que Roldán va ser l'encarregat de fer que tots dos es desenvolupessin amb facilitat. De fet, Iñaki passava llargues jornades perfeccionant la seva tècnica al seu costat.

Fotomuntatge de la infanta Cristina i la seva filla, Irene
Irene Urdangarin recolza la seva mare en aquest nou cop | Catalunya Diari

Segons ha explicat una persona molt propera al cercle d'Urdangarín: «A Iñaki li tancaven una pista només per a ell, perquè practiqués a les ordres de Roldán».

«Van ser moltes les tardes en què es tancava l'estació de Candanchú. I a última hora de la tarda s'encenien els llums i Urdangarin baixava i baixava fins a les nou del vespre», comentava.

Amb el pas dels anys, aquesta passió pel món de l'esquí va ser transmesa als seus fills, en concret a Pablo i Irene Urdangarin. Per això no hi ha cap dubte de la importància de la figura d'Eduardo a la família.

Així que Iñaki i Cristina no han dubtat a tornar-se a retrobar, si és per una causa així. La parella tornava a veure's de forma pública després del seu divorci. I el lloc triat era la catedral de Jaca, on es duia a terme el darrer adeu a Roldán.

A més a més, els fills del matrimoni també anaven al funeral. Davant d'això, molts mitjans de comunicació comentaven la sorpresa de tornar a veure el matrimoni junts, com una veritable família unida.

▶️ Vídeo del dia

Irene Urdangarin veu els seus pares junts de nou

La veritat és que els mitjans de comunicació no dubtaven a fotografiar Iñaki i Cristina junts. Era una imatge que feia molt que no es veia des del divorci, sobretot perquè els seus fills també hi eren presents.

Pablo, Miguel i Irene Urdangarin mantenien uns meravellosos records de petits. Ells aprenent de la mà d'Eduardo. No obstant això, diversos mitjans van assenyalar el distanciament i la fredor dels fills i la infanta cap a Iñaki.

Segons van recollir les càmeres, l'exhandbolista va romandre en tot moment darrere de la família. La periodista Marisa Martín Blázquez revelava a El programa del verano quins podrien haver estat els motius d'aquest distanciament.

«Em diuen que és perquè va tenir un desacord amb els seus fills, especialment amb Pablo, que és el que és el portaveu dels germans. Li volien imposar que seguís aquesta línia editorial», comentava la periodista.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki fred i distant amb la seva filla Irene Urdangarin | GTRES

El rei Felip VI tampoc volia perdre l'oportunitat de donar-li l'últim adeu. Encara que no va poder anar a la Catedral, sí que va poder fer acte de presència al tanatori.

Segons revelaven diversos mitjans de comunicació que van cobrir l'esdeveniment, van ser moltes les corones i els rams que van arribar de tot arreu d'Espanya. Gran part, pertanyents a la família reial.