Primer pla de Julián Muñoz

Julián Muñoz rep de part de la seva neta la notícia que tant esperava sobre el càncer

Julián segueix molt pendent de la malaltia

Julián Muñoz rebia al començament d'any una de les notícies més tristes de la seva vida. La seva filla Elia va ser diagnosticada amb càncer i començava una dura batalla contra la malaltia. Aquest contratemps va caure com un gerro d'aigua freda a la família de l'expolític.

El dia que es va conèixer aquest problema de salut, Maite Zaldívar, totalment abatuda, assenyalava que «ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida. Tota la resta no m'importa». Han estat mesos molt complicats, on han intentat estar el més a prop possible.

Julián Muñoz a la seva docusèrie
Julián Muñoz, preocupat per l'estat de salut de la seva filla Elia | Telecinco

La filla de Julián Muñoz parlava aleshores amb El Español. «Perdona que sigui força concisa, però avui em trobo regular; és cert el que s'ha dit. Moltes gràcies i disculpa, no puc dir més», va afirmar. A partir d'aquí va intentar centrar-se completament en la malaltia, refugiant-se en tot moment als seus. Sobretot a la seva petita Vega. Era una batalla molt dura que li exigiria molt.

Asseguren que, aleshores, només les persones més properes estaven al corrent del seu estat. Només els pares, la germana, el marit i les amigues. Volia portar-ho tot amb molta discreció i tranquil·litat.

Aquest portal ha intentat posar-s'hi en contacte per conèixer la seva evolució. Ja han transcorregut nou mesos des que se li va comunicar que tenia càncer. Però no hi va haver gaire èxit. De moment prefereix guardar silenci i no té previst revelar en quin punt es troba de la malaltia. Una persona propera al seu pare assenyala que «segueix en la lluita, i de vegades no cada dia és bo. Va confirmar la seva malaltia, però res més», apunta.

Julián Muñoz i el seu entorn tenen molt clar que no és un personatge públic. Per tant, està en el dret de mantenir-se al marge de tot, com ha fet fins ara. Sostenen que «encara queda camí per recórrer, però és forta». No perd l'ànim i confia posar-se bé. «Ara fa una vida molt tranquil·la i, sobretot, bolcada en la seva recuperació», apunten.

Encara que estigui molt pendent de la recuperació, tampoc vol descuidar el negoci Trekking Running. Amb l'ajuda del seu marit Raúl aconsegueix tirar-lo endavant. El seu càncer ha suposat una cop per a tots, però principalment per als seus pares, subratllen.

Fotomuntatge dels rostres d'Elia Muñoz i el seu pare Julián Muñoz
Elia Muñoz sap que té el suport del seu pare, Julián Muñoz, en aquests moments tan complicats | La Noticia Digital

La seva filla és la seva gran motivació en aquests moments l'Elia. «Que Vega hi sigui ho canvia tot, la seva lluita es fa més forta», sap que hi ha moltes raons per les quals esforçar-se. També ha trobat un gran suport en la seva parella, que sempre n'està molt pendent.

Julián Muñoz té una promesa

Julián Muñoz ha travessat per moments molt complicats durant els darrers anys. El seu pas per la presó possiblement mai l'oblidarà. Però la malaltia de la seva filla ha suposat un revés dur per a ell i la seva ex.

Això sí, intenten mostrar-se optimistes, sobretot després de la promesa que Elia va fer a la seva família. Els va dir al seu dia que «tot anirà bé». Es mostra amb ganes de lluitar i «està tot agafat a temps i els metges tenen molta esperança».

Aquest contratemps ja es coneixia a Marbella des de fa mesos. Maite Zaldívar es va encarregar de comunicar-ho a una amiga. «Es va ensorrar i m'ho va explicar amb llàgrimes als ulls, dient que no la preocupava res més a la vida», ha indicat.

Julián Muñoz només demana que resin per la salut d'Elia. La noia, de moment, està fent tot el possible per recuperar-se.