Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce coneix al nou xicot de Paloma Cuevas i no li agrada gens

El torero, conscient que els rumors podrien ser certs

No hi ha dubte que Enrique Ponce, d'una banda, ha passat un estiu molt tranquil al costat de la seva parella, Ana Soria. I és que els enamorats s'han dedicat a viatjar al màxim durant aquesta temporada de calor. Lluny de seguir els passos de la resta de celebritats, la parella ha optat per mantenir-se allunyada del focus mediàtic i passar unes vacances discretes.

D'altra banda, en aquests mesos, el torero ha travessat un moment complicat perquè el seu nom ha acaparat algun titular als mitjans. El suposat festeig entre la seva exdona, Paloma Cuevas, i Luis Miguel va ser el motiu que totes les mirades estiguessin posades al torero.

Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós
Enrique Ponce és testimoni que la seva exdona, Paloma Cuevas, està refent la seva vida | GTRES

Tot i que cap dels dos protagonistes van desmentir la notícia, la veritat és que fonts properes van assegurar que simplement es tractava d'una amistat, ja que tots dos es coneixen des de la infància. Per aquesta raó, els rumors no van trigar a disminuir considerablement.

Tot i això, ara, els rumors sobre una relació amorosa entre la dissenyadora i el cantant han ressorgit amb força per un clar motiu.

Paloma Cuevas i Luis Miguel, junts a Marbella

En els últims mesos, Enrique Ponce ha tingut a veure com la seva exdona era al focus mediàtic per una suposada relació amb el cantant. Tot va començar quan va sorgir el rumor que tots dos s'havien trobat diverses vegades a Miami i a la ciutat de Madrid.

Immediatament, van apuntar que tots dos havien fet un pas més enllà a la seva relació d'amistat. No obstant això, aviat van cessar aquests rumors, ja que no hi havia prou proves que demostressin que s'havien enamorat. Davant d'aquestes teories, la premsa no va dubtar ni un segon a preguntar sobre això a Enrique Ponce. «No hi tinc relació des que em vaig separar», revelava per a sorpresa de tot el món.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel no confirmen cap relació | Xarxes Socials

Però ara, s'ha descobert que la dissenyadora i el mexicà han passat aquestes últimes setmanes gaudint de la Costa del Sol. Per si no n'hi hagués prou, han estat convivint junts en una exclusiva vila on han estat tots dos sols, sense companyia de ningú més. El niuet d'amor seria La Zagaleta, una urbanització que està ubicada a Benahavís, a prop de Marbella.

Aquesta exclusiva s'ha donat en el format de Federico Jiménez Losantos, Es la mañanade Federico, on van assegurar que l'ex d'Enrique Ponce i Luis Miguel estan molt units.

Lluny d'acabar amb aquest hermetisme, també van explicar que els dos protagonistes van fer tot el possible per no ser vistos per la premsa. «Han hagut d'arribar-hi amb avió privat o amb cotxes amb vidres tintats», deia la periodista Isabel González, col·laboradora del format.

Noces a la vista?

Mentre que s'alimenten aquests rumors, per part seva, Enrique Ponce segueix el més allunyat possible de tot aquest tema. Tot i això, d'altra banda, la premsa també té posat el seu focus d'atenció en el torero i no només en el possible festeig entre Paloma Cuevas i Luis Miguel.

I és que tal com informen des de Lecturas i Semana, el torero ha estat enxampat mirant atentament l'aparador d'una joieria. Tot i que en principi això no sembla res fora del normal, la veritat és que tothom sap que el torero anhela donar el 'sí, vull' al costat d'Ana Soria.

▶️ Vídeo del dia

Així mateix, les dues revistes asseguren que Ponce va comprar finalment un anell a l'establiment, però no seria amb motiu d'un possible compromís. I és que es tractaria d'un regal de Ponce a la seva xicota pel seu 25è aniversari, que és a tocar.

De manera que, de moment, no sembla que sonin campanes de casament a la vida d'Enrique Ponce i Ana Soria