Alejandra Rubio

Alejandra Rubio, obligada a confirmar que els mals presagis de la seva mare són certs

Alejandra Rubio tem pel futur de Terelu Campos

Alejandra Rubio vol començar una nova vida amb l'arribada del nou curs. Després de la seva sonada entrevista al Deluxe, en què no es va deixar res al tinter amb les respostes que va donar a la seva mare, vol allunyar-se de la televisió.

Almenys, és el que diu, encara que altres no descarten que la vegem aviat a Telecinco, col·laborant en algun espai. El lloguer s'ha de pagar i en aquests moments els seus ingressos són més aviat escassos.

Personalment, encara ressona també l'esbroncada que va tenir amb el seu xicot, Carlos Agüera. Va ser a la festa d'aniversari de Terelu, la mare d'Alejandra, que ha fet 57 anys. Va celebrar una festa en un bar de Ponzano, a la qual va anar Alejandra amb Carlos. Alguna cosa va passar i tots dos van discutir al mig del carrer i amb les càmeres gravant. De moment es desconeix el motiu dels crits, però el moment va acabar amb Carlos anant-se'n i Alejandra entrant de nou a la festa, sola.

▶️ Vídeo del dia

Per a la filla de Terelu, la seva mare és el més important a la vida. I més en un dia com el del seu aniversari. Terelu és coneguda, entre d'altres, per celebrar unes impressionants festes d'aniversari.

Arran de la pandèmia, s'ha relaxat una mica i ja només convida els seus íntims en esdeveniments menys luxosos. Tot i això, mai falten la seva mare, la seva germana i la seva filla Alejandra. A més, la jove té ara un doble motiu de preocupació, segons les paraules que pronostiquen que s'està mastegant la tragèdia

Alejandra Rubio confirma els temors de la seva mare

Alejandra Rubio té una relació d'amor-odi amb la televisió. Vol triomfar com a actriu o com a artista, però li costa resistir-se als diners fàcils de la televisió. La seva mare, per contra, és un animal televisiu que viu un moment realment dolç.

Va encertar en la decisió de passar de Viva la vida a Sálvame en un moment arriscat. El programa presentat per Emma García va acabar i a Sálvame s'ha consolidat com una de les presentadores estrella de l'espai. Ha demostrat capacitat de resistència, professionalitat i saber adaptar-se als nous temps i circumstàncies.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio sap que sempre quedarà a l'ombra de la seva mare, Terelu Campos | MEDIASET

Tot i això, hi ha un detall important que fa patir molt la mare d'Alejandra Rubio. El seu triomf televisiu com a presentadora s'ha produït a l'estiu, quan els 'titulars' estan de vacances. La tornada de Jorge Javier Vázquez és a tocar i Belén Esteban ja ha tornat. Terelu té molta por que la releguin de nou a un segon pla i així ho manifesta al seu bloc de Lecturas. «Enfrontar-me a la nova temporada no està sent fàcil perquè en el fons no sé què passarà amb el meu futur professional».

Així doncs, tem obertament per «on seré i en quines circumstàncies, quan torni Jorge». Fa una petició desesperada als seus caps afirmant que «Espero que l'equip de La Fábrica de la Tele - que m'han fet sentir honrada, perquè després dels anys que he estat fora, han volgut que torni - no em deixin anar de la mà ara que he tornat».

Una curiosa manera de suplicar que no la deixin tornar a caure, fidels a la tirania de les audiències que fueteja la televisió amb els temuts shares diaris.

Alejandra Rubio, disposada a ajudar la seva mare perquè segueixi a la televisió?

Alejandra Rubio es va oposar fermament que la seva mare tornés a Sálvame. La va advertir dels riscos de tal moviment, ja que sap com se les gasten al programa dirigit per David Valldeperas.

Que Terelu segueixi al candeler té una solució fàcil. Cal revifar les seves polèmiques familiars amb Carmen, Alejandra, María Teresa i fins i tot, si calgués, amb Bigote Arrocet.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Alejandra Rubio no va dubtar a anar al Deluxe per ajudar a la seva mare | Telecinco

Sense oblidar-nos de Pipi Estrada, que ara, des del nou reality de Telecinco, pot donar joc perquè Terelu parli sobre els seus anys de festeig amb ell. Fa poc, Terelu deia que la televisió ha canviat molt. Abans era la reina intocable dels migdies, amb la seva mare, però avui ja ningú no està protegit.

Seguir una temporada més, al mateix nivell que aquests darrers mesos, és possible, si genera continguts polèmics. Cal saber si Las Campos hi estan disposades i al desgast familiar que suposa.