Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana, obligada a confirmar els seus nous problemes de salut

Estava previst que Ana Rosa tornés a conduir el seu programa el 12 de setembre, però, finalment, no serà així per un motiu clar

No hi ha dubte que, després d'uns llargs mesos allunyada de la petita pantalla, Ana Rosa Quintana ja té data per tornar a El programa de Ana Rosa. I és que des que la periodista va aparèixer, novament, al focus mediàtic el juny passat, ningú no podia evitar preguntar-se quan tornaria per presentar el seu estimat programa.

Tal com ella va comunicar a la festa d'Unicorn, finalment tornaria al programa al mes de setembre. «Ve una tardor calenta i jo vull ser-hi quan passi el que hagi de passar. Que espero que passi el que jo vull que passi», va revelar emocionada al seu moment.

Tot i això, amb el començament de la nova temporada de l'esmentat format a la cantonada, Ana Rosa està a punt per posar-se al capdavant del seu espai. Desgraciadament, però, tots els plans de l'amiga de Joaquín Prat s'han desbaratat.

Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.
Ana Rosa Quintana ha rebut un dur missatge quan menys s'ho esperava | GTRES

Salten les alarmes per l'absència d'Ana Rosa Quintana a Telecinco

Sens dubte, tot semblava indicar que Ana Rosa Quintana tornaria a la televisió aquests primers dies de setembre. Mentre que companys seus de programa com Joaquín Prat i Patricia Pardo ja han tornat de les vacances, per part de la periodista, no se n'ha sabut res. De fet, tots els teleespectadors estaven desitjant tornar a veure la periodista, que no exerceix la seva tasca des del novembre de l'any passat a causa de la seva delicada malaltia.

▶️ Vídeo del dia

«Avui he d'acomiadar-me per una temporada, espero que no sigui gaire llarga, m'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató», confessava en el comiat.

Tot i això, encara que van ser mesos summament durs, al juny, la madrilenya va confessar que ja estava «recuperada». Per aquest motiu, no dubtava a posar data al seu retorn a El programa de Ana Rosa: el 12 de setembre.

Però el que no s'esperava Ana Rosa Quintana és que, pocs dies després de tornar a la rutina, hagués de fer front a un contratemps relacionat amb el seu estat de salut. Segons informen des d'El Español, el retorn d'Ana Rosa s'ha hagut de posposar per un motiu clar.

La raó principal per la qual la periodista no pot tornar encara al seu estimat espai és perquè està esperant unes proves mèdiques, a més dels deguts resultats. D'aquesta manera, la madrilenya haurà d'esperar que el metge que s'està encarregant de la malaltia li doni el vistiplau per tornar definitivament a la petita pantalla. Així que, de moment, fins nou avís, l'amiga de Joaquín Prat haurà de romandre allunyada de les càmeres.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana no pot tornar quan tenia previst per un greu problema de salut | GTRES

Tot i això, fonts properes a Quintana han aclarit que els teleespectadors no hauran d'esperar gaire al seu retorn, ja que asseguren que tornarà a finals de setembre. «S'incorporarà en acabar aquest mes si el metge no diu el contrari», explicaven.

D'altra banda, no hi ha dubte que el dia que Ana Rosa Quintana trepitgi, novament, el plató del seu programa, serà un dia històric. I és que tots els seus companys de professió estan desitjant que torni a agafar les regnes del format matutí.

Ana Rosa Quintana ha pres una sorprenent decisió

Com cal esperar, Ana Rosa Quintana també està desitjant tornar al seu estimat espai. «Està tot sense resoldre, però ella està molt il·lusionada de tornar a tenir una vida com la d'abans», confessaven.

De fet, quina millor manera de començar una nova etapa de la seva vida que amb un canvi de look. Aquest dimecres, 7 de setembre, Lecturas ha mostrat unes imatges de Ana Rosa estrenant nou pentinat.

Amb el mateix tall que portava a la festa d'Unicorn, Ana Rosa Quintana ha optat per passar del ros platí al pèl-roig. Sens dubte, una decisió que demostra que la madrilenya ha decidit començar un nou episodi de la seva vida.