Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González sap que pot enfonsar a l'audiència per això: «Ganes de vomitar»

Adela González es tem el pitjor després del que va passar al programa

Adela González va arribar a Sálvame en el pitjor moment per al programa. Feia temps que els índexs no remuntaven i el seu final es preveia proper. Tot i això, la presentadora va decidir donar-li una oportunitat i jugar-s'ho tot.

Imatge d'Adela González.
Adela González ha sabut guanyar-se l'afecte del públic de Sálvame | Mediaset

Encara que les dades continuen sense ser favorables, el cert és que aquest estiu no hi ha hagut un daltabaix notable. Adela ha encaixat molt bé i s'ha guanyat part de l'afecte dels espectadors. Tot i això, el fitxatge d'Avilés amenaça de tirar per la borda tot l'avenç aconseguit i la periodista basca es tem el pitjor.

Adela González intenta posar fre a l'inevitable

Adela González va ser una revelació per a l'univers Sálvame. Tot i que la seva experiència professional no s'enfoca a la premsa rosa, va saber agafar les regnes del programa vespertí de Telecinco. La simpatia i el bon rotllo que transmet ha calat entre els seguidors que l'han rebut amb els braços oberts. La basca està feliç i a gust al plató i també pot presumir de comptar amb l'afecte dels col·laboradors.

Lluny del drama personal que va viure fa anys, la veritat és que els espectadors la respecten i l'accepten de bon grat.Això s'ha traduït a les audiències aquest estiu, molt diferents a la desfeta de l'any passat amb Carlota Corredera al capdavant. I és que si algú no és ben rebut pel públic, això afecta de ple l'esdevenir del programa.

Primer pla d'Adela González.
Adela González sap que això pot ser el final definitiu del programa | Telecinco

Per això, el nou fitxatge de Sálvame manté en alerta tothom. José Antonio Avilés va ser rebut al plató i això no va agradar ni a col·laboradors ni a seguidors. Conscient de què suposa l'arribada del cordovès, Adela ja el va advertir. «Crear-se una persona està bé, crear-se notícies no», li va aconsellar coneixedora de la mala praxi del col·laborador. I és que en el poc temps que fa que està en el format, la presentadora ja ha hagut de fer front a més d'una polèmica.

L'última entre Avilés i María Patiño va ser molt sorollosa i, avui dia, encara no han coincidit al plató. Però per més que Adela intenti mediar, els teleespectadors ja han dictat sentència a les xarxes socials.

▶️ Vídeo del dia

Adela González es tem el pitjor

La presentadora basca anunciava dilluns 5 de setembre passada l'arribada indefinida de José Antonio Avilés. Sabia que la bomba seria molt explosiva i no es va equivocar, ja que l'ona expansiva va arribar fins a les xarxes socials.

Els usuaris ràpidament es van fer ressò del nou fitxatge i van proclamar-ne el descontentament. No suporten la seva manera de treballar i, encara menys, la seva intensitat als platós de televisió. Té la virtut de treure de polleguera fins i tot la persona més tranquil·la i poc ha necessitat per atipar ja l'audiència.

José Antonio Avilés
Adela González va aconsellar un canvi d'actitud a José Antonio Avilés | MEDIASET

Sobretot després de vendre com a veritables unes fotos d'Isabel Pantoja en una terrassa. Unes fotos que ell sabia que eren falses i que la protagonista era una dona amb certa semblança a la tonadillera.

El seu engany va sortir a la llum en directe i María Patiño va demanar perdó entre llàgrimes. Tot i això, si algú pensava que la carrera d'Avilés s'acabava aquí, s'equivocava. La productora va veure el filó i va decidir contractar el cordovès com a col·laborador.

Un premi per a una persona que s'ha demostrat haver mentit fins i tot en el títol universitari, ja que es venia com a periodista quan no ho era. Per no parlar de totes les estafes que van sortir a la llum quan va participar a Supervivientes. Per això l'audiència ha posat el crit al cel en veure'l a Sálvame i amenaça de deixar de veure el programa.