Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela

Cristian, el xicot de Nacho Palau, assumeix que no podrà fer-ho més

Nacho Palau s'esfondra en adonar-se que és impossible pel càncer

Nacho Palau deixava els seus sense paraules quan fa uns dies confirmava a les xarxes socials que patia un càncer de pulmó.

Palau publicava un missatge positiu a les seves xarxes socials, i afrontava la malaltia sabent que ha de lluitar per intentar acabar amb el càncer. Això sí, el valencià era conscient que molts dels seus somnis s'esfondraven com un castell de cartes a causa d'aquest revés dur.

▶️ Vídeo del dia

«Puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar». Així s'expressava Nacho Palau el 25 d'agost passat al seu compte oficial d'Instagram.

La seva parella no amaga que el desig de Nacho no es podrà complir

Nacho Palau ja ha començat les primeres sessions de quimioteràpia i té el suport en tot moment de la seva parella, Cristian Villela. També té amb ell la seva mare Lola Medina i els seus amics més propers.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Cristian Villela sap que el càncer del seu xicot frenarà els plans que tenien | Europa Press

L'escultor valencià ha rebut una onada de suport que l'ha deixat sense paraules i segur que li donen la força necessària per afrontar el càncer. En les últimes hores, hem sabut que Palau continua ingressat a l'hospital després d'aquelles tres primeres sessions de quimioteràpia que el van deixar totalment baldat. Aquest dimecres l'hem vist a la portada d'una revista desplaçant-se amb cadira de rodes amb la parella dins les instal·lacions de l'hospital.

Nacho Palau tenia alguna cosa entre mans, però el càncer ho ha frenat tot

Tot i no semblar de gravetat aquest inesperat ingrés hospitalari de Palau, el tercer finalista de Supervivientes té unes ganes boges que li donin l'alta. Desitja intentar portar de la forma més digna possible aquest procés que sembla força dur per al valencià.

A més, una de les raons per les quals de vegades el seu estat anímic decau és pels nombrosos projectes que tenia al cap després de tornar d'Hondures. Per exemple, un dels objectius de l'escultor era fer un pas més enllà en la seva relació amb Cristian Villela. Abans d'anunciar que patia càncer, Palau afirmava en una revista que volia obrir un negoci amb ell amb els diners que va guanyar al reality.

Imatge de Nacho Palau somrient i transportant materials pel seu taller
Nacho Palau tenia molts plans que ha hagut d'aturar a causa de la seva malaltia | Europa Press

El que encara no sabia era si aquest negoci se centraria en la cura d'animals o en l'àmbit de la restauració. Això sí, el que tenia clar des del principi és que l'obertura es duria a terme a Chelva, la localitat valenciana on viu.

L'escultor reapareixerà en unes hores a la televisió

La seva idea era que, després de tornar de Supervivientes, esperaria un temps que la seva mare, també afectada de càncer, es recuperés de la malaltia per centrar-se en aquest projecte. El motiu era que Lola Medina volia estar dins d'aquest projecte i ajudaria la parella en qualsevol aspecte que necessitessin. El seu desig més gran era que la seva estimada mare estigués gairebé recuperada per afrontar aquest repte professional. Per desgràcia, però, la seva malaltia ha vist com s'ha enfonsat el somni a curt termini de l'escultor.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau apareixerà a un programa amb el seu xicot per explicar come estan vivint el seu càncer | Instagram @nachopalau

El que sí que ha sorprès en les últimes hores és que Palau, que encara no ha estat donat d'alta a l'hospital on està ingressat, reapareixerà a la televisió. Ho farà després de passar per Supervivientes en un dels programes que més interès ha despertat al llarg de l'estiu.

Estem parlant de Déjate querer, espai on Nacho Palau i Cristian Villela s'asseuran el proper dissabte a les 22:00 per explicar-li en primera persona a Toñi Moreno les seves sensacions. El valencià revelarà com ha viscut tot aquest procés des que va saber que està malalt de càncer.