Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila, descobreix què fa en la seva absència i demana deixar el 'reality'

Gloria Camila torna a suportar les crítiques de la seva gran enemiga

Gloria Camila pensava que la seva participació a Pesadilla en el paraíso la mantindria al marge de totes les polèmiques familiars. Va entrar al reality deixant el seu pare a punt de separar-se, i durant els últims dies s'han produït unes quantes novetats. Quan surti del programa haurà de posar-se al dia, sobretot per contestar els seus enemics.

▶️ Vídeo del dia

Aquest dimarts irrompia amb molta força a la portada de la revista LecturasGema Aldón, filla d'Ana María. Un cop més tornava a treure les urpes per defensar la dissenyadora. Diu que està patint tot un calvari al costat d'Ortega Cano i que la relació amb la família del destre és molt tensa. També va dedicar un missatge a Gloria Camila, amb qui gairebé no té tracte. Està cansada del continu menyspreu que dedica a la seva mare després de tot el que va fer per ella.

La jove assegura a la publicació que «José no és família de la meva mare. La família et dona suport i a la meva mare el seu marit no li ha donat suport en cap moment». Unes paraules molt dures que venen a confirmar tot el que ha estat dient per Ana María durant aquests anys.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano i Ana María Aldón haurien intentat reconciliar-se aprofitant l'absència de Gloria Camila | GTRES

Troba a faltar més suport per part del torero. Sobretot quan hi ha enfrontaments amb la filla, que són molt habituals. L'últim va tenir lloc fa unes setmanes al domicili familiar de San Sebastián de los Reyes. Pel que sembla, la noia va recriminar a la dona del seu pare que parlés de qüestions personals a la televisió. Allò va desencadenar una esbroncada que va obligar Ortega Cano a marxar de casa i refugiar-se a casa de la seva filla.

Gloria Camila va estar a punt de compartir reality amb la seva germanastra, però finalment aquesta última ho va descartar. L'espectacle hauria estat garantit. Tot i això, Gema també traurà partit a la seva situació fora, com es va poder comprovar aquesta setmana a les pàgines d'una revista.

Explica que «estar tant de temps callada és dolentíssim». Després de guardar silenci s'ha proposat de dir tota la veritat. Dona la cara per Ana María i confessa que «ha estat humiliada», cosa que no està disposada a tolerar.

Desvela que si no ha parlat abans és per por «a fer mal als altres», sobretot a la seva mare. Entre elles dues hi ha un enllaç molt estret. La col·laboradora la va tenir amb només 18 anys i la va cuidar amb molt de sacrifici. Entén que ara ha arribat el moment de tornar-li tot el que va fer per ella en el passat. És conscient que la vida al costat del torero no ha estat tan satisfactòria com esperava.

Gloria Camila segueix al punt de mira

Gloria Camila tampoc no s'ha comportat del tot bé amb Ana María. «Han estat molts menyspreus cap a la meva mare», explica. Assenyala amb molt de dolor que «no ha tingut respecte per ella» quan potser hauria d'estar-li agraïda.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega es trobarà amb un panorama molt diferent quan surti del reality | Instagram

Gema s'atreveix a definir la concursant de Pesadilla en el paraíso de «mala persona, es creu superior». Unes paraules que segurament no deixaran indiferent la germana de José Fernando. 

La seva absència durant aquestes setmanes podria provocar l'acostament entre el seu pare i la dissenyadora. Recentment se'ls va poder veure junts de nou, per primera vegada en molts mesos, recull la revista ¡Hola!.

Gloria Camila no n'estaria al corrent, però la parella va anar a un establiment comercial amb el nen que tenen. Estan preparant el retorn a les aules. Alguns sospiten que es tractaria del primer pas per tornar-se a reconciliar.