Ana Obregón amb mala cara

L'altre nen d'Ana Obregón admet els pitjors presagis sobre ella

Ana Obregón assumeix que s'han distanciat després de la mort d'Álex Lequio

Ana Obregón va veure com fa 20 anys una de les sèries més icòniques de la televisió, Ana i los 7, triomfava a la primera cadena de l'ens públic. En aquella sèrie, Ana Obregón va tenir una oportunitat de treballar amb actors de la talla de Daniel Freire, Roberto Álvarez o Aarón Guerrero. Aquest últim ja havia estat protagonista anys abans en una de les sèries que més audiència va collir a la televisió, com era Médico de familia.

Aquesta setmana, l'actor ha concedit una entrevista a un conegut mitjà digital. En aquesta explica com va canviar la seva vida després de finalitzar aquella etapa a la sèrie de TVE, ficció que va donar moltes alegries a l'ex d'Alessandro Lequio. La veritat és que el jove es va replantejar el seu futur professional després de veure com les ofertes deixaven d'arribar i va decidir obrir-se camí com a empresari.

Ana Obregón coneix els motius del gir radical a la seva vida

Guerrero va començar amb magnificència i al costat del seu germà va anar obrint a poc a poc diversos locals d'hostaleria. A més de treure al mercat un vi, que és una de les seves passions més grans. Actualment, l'excompany de feina d'Ana Obregón té 35 anys, està casat amb Salomé Gadea i té un fill de quatre anys, Beltrán.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón i Áaron Guerrero van treballar en una famosa sèrie de TVE | GTRES

A l'esmentada entrevista d'El Español, Aarón Guerrero ha parlat de la seva vida professional i també se li ha preguntat per la relació que manté amb Ana Obregón. Una dona que ha passat aquests últims anys sumida en el dolor després de perdre el seu fill Álex.

Primerament, l'entrevistat revela quin va ser el moment en què va pensar obrir-se pas com a empresari. «Quan acaba Ana i els 7 hi ha una temporada, d'un any i mig, que no surt feina i no surt res interessant», explica.

«No tinc representant ni faig res per tornar»

«Va arribar el moment d'arrencar una mica al món de l'hostaleria amb un primer restaurant i després, a partir d'aquí, vaig obrir La Malaje, i després els Bácaros, els italians que tenim. També les Tías Felis, que són les tavernetes, que en tenim, també, tres. Ens hem ajuntat amb aquests set locals», exposa.

La veritat és que tal com li van les coses actualment, no es planteja tornar a ser actor a curt termini. «No és que no vulgui tornar, és que no ho busco ni molt menys. No tinc representant ni faig res per tornar. A vegades em pregunten què faria si sortís alguna cosa que em ve de gust», sosté.

▶️ Vídeo del dia

Això sí, deixa la porta oberta perquè «crec que els que ens hem dedicat al món de la interpretació, aquest cuquet sempre el tenim. Sempre et pica aquest cuquet, i quan faig reportatges i entrevistes sempre ajuda per treure-m'ho», confessa.

L'actor revela com està la relació amb Ana Obregón

Sobre la relació que manté amb Obregón, el jove és franc a l'hora de parlar-ne. «Ella ha estat a La Malaje (un dels seus restaurants), i vam quedar tots allà per a un dinar que vam fer. [...] És veritat que des que va passar allò d'Àlex estem menys en contacte perquè ella està més en les seves coses i parlem menys. Sempre he tingut molt bona relació amb ella i amb tots els companys d'Ana i los 7. Seguim en contacte, tenim el nostre grup de WhatsApp», assenyala el jove.

Aaron Guerrero
Aaron Guerrero i Ana Obregón es mantenen en contacte, però menys des que va morir el seu fill, Álex | GTRES

Finalment, explica aquest que «sempre estem en contacte per felicitar-nos els aniversaris. Per quedar és més complicat perquè cadascú té la seva vida. Tenim pendent una quedada», ha revelat a l'esmentada entrevista.