Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio adverteix a la seva àvia que el deute és milionari i pot arruïnar-la

Alejandra s'assabenta en directe dels problemes econòmics que amenacen la família

Alejandra Rubio es donava les mans al cap després de sortir a la llum una quantitat milionària que podria afectar de ple la seva família. La filla de Terelu encara no ha trobat feina a la televisió després de la cancel·lació de Viva la vida, però ha demostrat que està al dia de l'actualitat.

Una actualitat que copejava de ple la seva tia al programa vespertí de Telecinco on un suposat deute amb Hisenda la va deixar molt preocupat. Tot i negar per activa i per passiva la informació, Carmen no va poder evitar alarmar-se i buscar explicacions sobre el que realment estava passant.

Alejandra Rubio s'assabenta en directe de tota la veritat

Alejandra Rubio sempre ha presumit que la seva família és una pinya. La seva mare, la seva tia i la seva àvia formen un trio perfecte on buscar consol quan els problemes aguaiten. I això és precisament el que va haver de fer Carmen Borrego dimarts passat 6 de setembre.

Sálvame començava anunciant tenir informació sobre un deute milionari d'un dels col·laboradors. Al programa li encanta posar contra les cordes els tertulians i revelar si estan al dia amb les seves obligacions tributàries i, per això, va comptar amb un assessor fiscal.

Imatge d'Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio preocupada pels problemes econòmics que hi ha a la seva família | GTRES

«Un col·laborador del programa té un deute molt gran amb Hisenda», van anunciar. Concretament es tractava d'una col·laboradora amb nom i cognoms: Carmen Borrego, que es va quedar sense parla després de sentir el nom.

Tal com va explicar l'expert, aquest deute ve derivat d'una empresa que la seva mare, María Teresa Campos li va deixar. Pel que sembla, la tia d'Alejandra Rubio figura com a apoderada des del 2004 de l'empresa en qüestió i no havia presentat comptes des del 2017, devent més de 660.000 euros.

«Jo no he estat apoderada d'aquesta societat mai, algú m'ha hagut de posar sense saber-ho», comentava Carmen molt afectada. «No he anat mai al notari per ser apoderada», ha reiterat afegint que la seva mare sí que «havia tingut problemes amb Hisenda com els han tingut molts».

▶️ Vídeo del dia

El programa seguia assegurant que la col·laboradora era l'única responsable d'aquest deute i Carmen va començar a impacientar-se. Tant que va acabar sortint del plató per demanar explicacions i conèixer si, realment, eren certs els rumors que li assenyalaven com a morosa.

«A mi està a punt de donar-me un infart, i a la meva mare, si ho està veient, encara més, aquestes coses s'han de fer bé», exclamava molesta.

Alejandra Rubio preocupada per la seva àvia

L'àvia d'Alejandra Rubio va estar al punt de mira dimarts passat. Després de saber que aquesta empresa havia estat de la seva propietat, tots els ulls apuntaven que Maria Teresa li podria haver fet una jugada a la seva filla. Això va ser el que els col·laboradors van deixar caure al plató mentre l'assessor fiscal intentava tranquil·litzar Carmen. Li va assegurar que podria ser un error i li va recomanar anar a l'Agència Tributària per conèixer tota la veritat de la situació.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio, preocupada per la seva àvia en destapar-se el deute milionari amb Hisenda | MTMAD

«No dec diners a ningú, no em seguiré carregant aquest mort que no és meu», ha manifestat. Unes paraules que van fer pensar que seria una altra persona la responsable d'allò. «Algú podria haver-te nomenat apoderada sense saber-ho», li preguntaven els seus companys.

No obstant, Carmen va preferir guardar silenci i trucar immediatament al seu advocat. «Aquest deute no existeix, no parlaré del tema fins que parli amb el meu advocat i el meu assessor», va assegurar.

Tot Sálvame es va regirar davant la situació econòmica que afecta de ple les Campos mentre els col·laboradors esperaven algun aclariment. Si són certs els rumors, els problemes arriben de nou a la família i amenacen de fer-ho saltar tot pels aires.