Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

Rocío Carrasco ja sap la decisió del seu fill David Flores i descobreix amb qui viurà

Rocío assumeix que el seu fill té clar amb qui anar a viure

Rocío Carrasco sap que el seu fill viu una vida totalment allunyat d'ella. Des que fa anys decidís sortir de la casa familiar de Valdelagua, convençut pel seu propi pare, ja res no ha tornat a ser el mateix.

En un dels capítols finals de En el nombre de Rocío, Carrasco parla clarament d'un tema que molts es pregunten com es resoldrà. I és que he respost de forma contundent a una de les qüestions més complicades que li podien posar damunt la taula.

Rocío ja sap amb qui se n'anirà a viure el seu fill

Ens referim al tema que afecta el seu fill, que davant de la possible separació del seu pare i Olga Moreno, tot sembla indicar que el jove es quedaria amb l'exsupervivent.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco viurà amb la gran enemiga de la seva mare | GTRES

«Com és possible que el fill de Rocío acabi vivint amb Olga?» Aquesta és una de les preguntes que la filla de Rocío Jurado ha contestat de manera rotunda. I és que ha estat molt irònica a l'esmentat documental.

«Ho ha fet perfecte», afirmava la dona de Fidel Albiac. «Jo m'he separat d'ell, he tingut dos fills, m'ha torturat durant 20 anys i la conclusió ha estat endur-se els meus fills». Així s'expressava Rocío després de deixar clar que no dubta que el seu fill se n'anirà amb Olga si finalment es divorcia la sevillana d'Antonio David Flores.

«Se'ls ha emportat dient durant 20 anys que els nens no volien estar amb mi perquè no era una bona mare. Ara que ja se'ls ha endut i se'ls ha posat Olga, ara els nens sí que volen tenir contacte amb mi», ha sentenciat la mateixa Rocío.

Rocío Carrasco
Rociíto veu com el seu fill ha escollit una altra persona per viure amb ella | MITELE

Queda clar que la mare de Rocío Flores és sabedora que aquesta estratègia és un altre estratagema més del matrimoni format per Antonio i Olga.

Rocío Carrasco, trencada de dolor revivint allò de la seva ex

«Els deixa amb Olga. Rocío és independent, el nen es queda amb ella. La dota d'una responsabilitat pública que ella és la mare del nen i la fa creure que és ella la mare perquè aquest nen no té mare», exclama.

«Perquè la seva mare no l'estima, no el cuida, no li paga la manutenció. Perquè no s'interessa per ell…», exposa. «Que els he parit jo! Que pel cony que a ella li falta he parit jo als meus dos fills!».

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco plorant en directe | Telecinco

Alhora, Rocío s'ha enfrontat a les imatges que més mal li han provocat a l'últim capítol que emetia Telecinco a la seva plataforma de pagament, Mitele Plus.

La protagonista ha visionat el vídeo en què el seu ex s'assabenta a Sálvame que emetran un documental que li pot fer molt de mal.

La madrilenya, sense poder aguantar les llàgrimes, afirmava que «aquesta cara que fa ser quan li posen el documental, és la seva cara real. És la que jo conec i em fa por, terror, perquè jo sé aquesta cara quina és».

Discreta audiència del primer especial de En el nombre de Rocío

D'altra banda, ahir s'estrenava el primer dels sis especials sobre la segona part de la docusèrie sobre la vida de Rociíto.

Es van emetre els capítols 3 i 4 de En el nombre de Rocío, i la veritat és que l'audiència ha donat l'esquena a la filla de Rocío Jurado.

▶️ Vídeo del dia

Un discret 11,8% de share i poc més d'un milió d'espectadors han estat enganxats al televisor. Ho han fet per veure com la protagonista demostrava amb proves que Raquel Mosquera havia mentit sobre el repartiment de l'herència de Pedro Carrasco.