Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

Paz Padilla demostra que el seu nou amor l'ha perdonat i segueixen junts

Paz continua gaudint del seu noi

Paz Padilla està vivint un estiu molt intens, ja que està recorrent el país amb la seva obra teatral El humor de la mi vida. Però, a més, ha trobat lloc per desconnectar amb la seva família i fins i tot amb la seva parella actual, Fran Medina. Així, malgrat els rumors de crisi, sembla que continuen junts.

La relació ha superat diversos obstacles i ell es creu que ha decidit perdonar la gaditana per certs fets. Per tant, segueixen endavant gaudint de la seva història.

Paz Padilla i el revés de la seva relació

L'humorista i actriu va sorprendre tothom fa unes setmanes amb la portada de la revista Semana que protagonitzava. I és que en aquesta apareixia fent-se petons amb un home, deixant de manifest que havia tornat a trobar l'amor. Sí, que dos anys després d'haver perdut el seu marit, Antonio Juan Vidal, Cupido havia tornat a somriure'l.

Se'n va saber que era Fran Medina, un Guàrdia Civil i fotògraf que portava a la seva vida al voltant d'un any.

Tot semblava anar bé fins que el seu romanç va sortir a la llum. Que es descobrís la seva història no li va agradar gens a ell, que es va veure sobrepassat per la situació. Volia continuar mantenint la seva vida anònima, però semblava difícil, ja que els mitjans no deixaven de perseguir-lo per parlar amb ell. 

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla sap que el seu noi no vol convertir-se en un personatge públic | GTRES

Això sembla que el va preocupar tant que va entrar en crisi seriosa amb Paz. I a la mateixa també va contribuir el que ella no deixa de recordar públicament el que va ser el seu marit. No només se l'ha pogut veure plorant amargament davant la tomba d'aquell, sinó que ha compartit diferents publicacions declarant-li amor a Antonio.

Medina segur que entén que Padilla trobi a faltar el difunt, però potser pateix per tenir-lo present diàriament. Per això, segons sembla, la parella ha estat a la corda fluixa.

Paz Padilla continua la seva història d'amor

L'expresentadora de Sálvame sembla que ara ha aconseguit superar tots els contratemps amb el noi. Per aquest motiu, com recull la revista Semana, han estat vistos junts a Valladolid, on ella està representant la seva obra. D'aquesta manera, ell ha volgut demostrar-li el suport en tot moment.

▶️ Vídeo del dia

Amb aquestes imatges queda clar que aposten per la història d'amor i per consolidar-la. Fet que sembla que ja han fet, ja que últimament han compartit moments junts en solitari i també amb la família d'ella a Cadis.

Sembla que estan feliços i disposats a seguir endavant amb la seva relació. I aquesta està generant molt de debat a les xarxes.

Així, n'hi ha que no entenen que tan aviat hagi tornat a enamorar-se. Ho deixen de manifest amb comentaris com: «Tant que va plorar pel marit i ni un any després ja surt amb un nou xicot». Sense oblidar tampoc: «Va rendibilitzar la mort del marit i ara el festeig».

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: «Tant Antonio tant Antonio i ala, Tinder i per a un altre lloc. Després, donant lliçons de vida, de mort, dolor i dignitat. Tothom té dret a refer la seva vida, però no vagis de vídua trencada, cal ser coherent».

Pla general de Paz Padilla i Antonio Vidal
Paz Padilla està rebent moltes crítiques per tenir un nou xicot malgrat no deixar de parlar d'Antonio | Europa Press

Tot i això, són moltes les persones que li donen suport i que volen que torni a tenir parella. Ho fan amb missatges com: «Deixeu les persones viure» i «Jo ho veig molt bé. Gaudeix».