Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández posa contra les cordes Telecinco per protegir el seu xicot

Kiko amenaça de marxar de la cadena

Kiko Hernández no ha pogut gaudir de les vacances com li hagués agradat. Habitualment, s'envolta d'amics i familiars per desconnectar durant el mes d'agost. Però aquest estiu hi va haver una cosa que va alterar completament els seus plans.

Es tractava d'un vídeo en un parc infantil on se'l podia veure amb un noi. Encara que ningú no ho ha pogut confirmar, alguns sospiten que podria tractar-se d'algú molt proper a ell. Aquest contingut va ser emès pel seu propi programa, una cosa que va interpretar com una traïció.

Tot feia indicar que Kiko tornaria a la feina l'1 de setembre. Però no n'hi va haver rastre d'ell, ni tampoc han volgut donar explicacions cap de les dues parts sobre la seva absència.

El paparazzi Diego Arrabal va ser l'encarregat de revelar el malestar del col·laborador amb la direcció de Sálvame . Al seu canal de YouTube va anar destapant els motius que el van portar, fins i tot, a recórrer als directius de Mediaset. Cal no oblidar que fa que no trepitja el plató des del 4 d'agost.

Al cap de pocs dies passaria pel quiròfan per sotmetre's a un empelt capil·lar, del qual encara s'està recuperant. La seva intenció, segons revelen algunes veus, implicaria tornar a l'espai un cop tingui un millor aspecte. Està molt satisfet amb el resultat que ha aconseguit amb la intervenció, però, de moment, prefereix evitar aparèixer davant de les càmeres.

Kiko Hernández
Kiko Hernández se sent traït pel seu programa. | GTRES
 

En qualsevol cas, ningú no pot negar que li va resultar molt desagradable el contingut que es va emetre a la cadena el 18 d'agost passat. Eren unes imatges una mica compromeses per a ell. Fins i tot va amenaçar els responsables del programa amb abandonar-lo si no retiraven de la web l'esmentat vídeo.

Kiko Hernández apareixia en un parc infantil vestint una samarreta sense mànigues. El testimoni que va fer les fotos va assenyalar que estava «amb un noi, una dona i les seves dues filles", una cosa que va indignar el col·laborador de Telecinco.

▶️ Vídeo del dia

Unes poques hores després que finalitzés el programa, el fragment on es podien veure aquestes instantànies ja no estava disponible. Havien decidit retirar-lo de la web de Telecinco i de Mitele. Arrabal va explicar que havia plantat cara a la productora.

Els va demanar que eliminessin aquest contingut, però els responsables de Sálvame no li van fer gaire cas. Per això, el pare d'Abril i Jimena es va veure en l'obligació de recórrer a la direcció de la cadena. No s'ho va pensar dues vegades.

Finalment, van decidir acceptar la seva petició. El paparazzi sosté que prefereixen tenir-lo amb la boca tancada perquè d'aquesta manera no provoqui cap terratrèmol mediàtic.

Kiko posa Telecinco contra les cordes

«Kiko entra en còlera i ha posat Telecinco contra les cordes. Ell ja hauria d'haver anat a treballar», explica. L'1 de setembre era la data prevista perquè tornés després de les vacances, però «encara no hi ha anat».

La revista Semana ha intentat aportar una mica més de llum a aquest cas i ha contactat amb persones de l'entorn més proper del tertulià. Expliquen que «es preocupa de qualsevol imatge que pugui sortir d'ell acompanyat de les seves filles».

Fotomuntatge de Kiko Hernández amb un amic.
La polèmica imatge amb un amic que va voler amagar Kiko. | CatalunyaDiari
 

La seva única intenció és «protegir-les. Sap perfectament que, si es comencen a emetre imatges amb la seva família, provocaria un efecte replicador. I no vol que això passi».

Kiko Hernández també tindria un interès especial per protegir dels mitjans les persones anònimes que l'acompanyen. No són coneguts i vol que passin totalment desapercebuts.