Primer pla de José Antonio Canales Rivera

Canales Rivera trenca el silenci i admet la inesperada ruptura

José Antonio Canales Rivera ha confessat el que ha passat després del seu accident a l'arena

José Antonio Canales Rivera va preocupar moltíssim fa un parell de setmanes quan va tenir un seriós contratemps durant una correguda. El col·laborador televisiu continua dedicant-se a la professió que el va llançar a la fama: el món dels bous.

El prestigi li ve de la família, ja que forma part d'un dels clans més prestigiosos dins d'aquest món. José Antonio Canales va debutar a les places el 1992 i, des d'aleshores, ha compaginat torejar (per on ha passat discretament) amb la seva participació en els espais de televisió.

Concursos, realities i una cadira a Sálvame, són diverses de les seves fites televisives. Amb 48 anys encara s'atreveix a torejar, com va fer fa un parell de setmanes a Bullaque. La fortuna li va jugar una mala passada, que va tenir com a resultat una ferida a la zona testicular.

Captura de Nuria Marín i Canales Rivera a 'Sálvame'.
José Antonio Canales Rivera s'està recuperant després del que ha succeït. | Telecinco
 

A més del dolor físic que li produeix l'envestida del bou (és la quarta vegada que pateix lesions a la zona), també l'ha afectat emocionalment. I és que ha passat una cosa que no s'esperava amb una de les persones més estimades.

Canales Rivera se sincera sobre la seva recuperació

José Antonio Canales Rivera es troba encara convalescent d'aquesta lesió que li «fa molt de mal, les meves cures són terribles». Va evolucionant favorablement, però la recuperació serà lenta. Així i tot, no es planteja deixar les places: «No m'he plantejat deixar de torejar, ni m'ha passat pel cap. Arribarà el meu moment, però encara no m'ho he plantejat», ha reconegut fa poc.

Tot i això, les ferides que també fan mal a Cayetano són les de l'ànima, les familiars. I és que ha confessat que el seu cosí Fran Rivera no s'ha posat en contacte amb ell per interessar-se pel seu estat.

Segons sembla, en un primer moment sí que va rebre missatges d'ànim dels seus cosins. Cayetano i Kiko Rivera van ser els primers, però Fran no li ha trucat, segons ha explicat el torero.

«No em va trucar després del que va passar. La meva relació amb ell durant els últims 25 anys és la mateixa, nul·la». Quan coincideixen, «tenim bona relació, ens portem bé, tot políticament correcte».

Amb cert to de burla, José Antonio Canales Rivera justifica que el seu cosí no li hagi trucat «perquè estaria assajant, a més a més era molt proper a la Goyesca, de la qual ell n'és responsable».

Canales Rivera revela la relació amb la seva família

José Antonio Canales Rivera sap que si vol mantenir la seva cadira a Sálvameha de donar joc i continguts. Ja va estar a punt de perdre-la després de les polèmiques per les seves suposades infidelitats, que li van comportar la ruptura temporal amb la seva xicota.

Ara està disposat a parlar sobre els temes pels quals està assegut: les seves relacions familiars. «A mi ni em suma, ni m'aporta absolutament res que em truqui o no el meu cosí. Fa mal quan esperes alguna cosa, quan no esperes res no té per què fer mal».

▶️ Vídeo del dia

Afirma que en cas contrari ell «sempre» hagués enviat un missatge a Fran. «No havia arribat jo a l'hospital i Caye ja havia trucat tres vegades i Kiko, amb qui no tinc pràcticament relació, m'envia WhatsApp i fotos privades amb la seva família animant-me».

Canales Rivera forma part d'una família que sempre ha tingut els seus més i menys amb la família de Paquirri. La mare del col·laborador de Sálvameés la germana de Paquirri i, entre els embolics relatius a l'herència del torero i la mala relació amb Isabel Pantoja, mai no s'ha portat bé amb l'altra part de la família.

«Els Rivera tenim molts defectes i som una mica 'descuidats' i m'agrada justificar-ho, no passa res», afirma José Antonio. Tot i la nul·la relació amb Fran, afirma que «a mi no m'és igual el que li passi. Jo li desitjo el millor avui, demà i passat».