Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos revela el que tots intuïen sobre els seus problemes econòmics

Miguel Marcos va viure un moment molt complicat

Miguel Marcos era conscient del que significava el retorn de la seva dona a Sálvame. Després de diversos mesos junts, el sanitari i Belén Esteban no s'han separat ni un sol moment. Ell ha estat el suport més gran de la col·laboradora durant aquesta època tan dura.

Ara, amb la tornada al programa de les tardes de Telecinco, tot torna a la normalitat. Miguel sap que la seva dona és un dels pesos pesants al plató i que el seu retorn generaria polèmica. I no s'equivocava, ja que una de les coses a què s'ha enfrontat és als seus problemes econòmics.

Miguel Marcos emmudeix davant els problemes amb Hisenda

Miguel Marcos ha estat molt pendent de la tornada a la feina de Belén. Encara amb la cama embenada i en crosses, la tertuliana s'ha posat al dia de l'actualitat i ha aportat la seva opinió.

▶️ Vídeo del dia

Dimarts passat tocava fer un repàs sobre els problemes econòmics d'alguns col·laboradors. Són diversos els tertulians que tenen deutes amb Hisenda i Sálvame es va encarregar que veiessin la llum.

Abans que el seu nom sortís a la llum, la dona de Miquel es va avançar i va exposar quina era la seva situació real. «Estic en pau amb Hisenda, la meva empresa va bé», va confessar aclarint així qualsevol dubte sobre si devia diners o no al Fiscal.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos, en xoc després de sentir la seva dona parlant sobre l'economia familiar. | GTRES
 

Avui dia, Belén presumeix d'estar al dia pel que fa als pagaments i va admetre que està assabentada de qualsevol moviment monetari als seus comptes. «Sé com estan els meus comptes personals», va afegir.

Des que va deixar de ser representada per Toño Sanchís, l'empresària va decidir estar molt pendent de la seva economia. No vol tornar a emportar-se un ensurt i molt menys que la qualifiquin de morosa, per això, necessita estar al corrent de tot.

Segons va explicar, la seva empresa alimentària va bé tot i que últimament els seus gaspatxos i salmorejos han estat al punt de mira. Després de la qualificació de l'OCU on aquests quedaven molt per sota respecte d'altres, l'empresa de Belén se'n va ressentir. Tanmateix, malgrat aquest cop dur, sembla que encara obté un balanç positiu.

Miguel Marcos no oblida els pitjors anys de Belén

Miguel Marcos va arribar a la vida de Belén el 2013, just quan ella vivia un dels moments més delicats de la seva vida. El sanitari va ser la seva taula de salvació i ella s'hi va agafar amb força per vèncer totes les tempestes.

Però els veritables problemes arribarien el 2017, quan la col·laboradora va rebre un nou cop dur. La mala praxi de qui era el seu representant la va dur a deure diners a l'Agència Tributària. Concretament, 700.000 euros, un fet que va suposar un gerro d'aigua freda. 500.000 representaven el deute i la resta responia a la multa i els interessos.

«Quan a mi em ve Hisenda, jo vaig haver d'anar a un banc amb Miguel i demanar un préstec amb un interès altíssim», va explicar en un Deluxe. Això va arribar just en el moment en què Belén i Toño s'enfrontaven als Tribunals, per la qual cosa ho va passar força malament.

No va ser fins al 2019 quan la dona de Miguel va poder finalment pagar el deute. Ho va fer gràcies a la seva feina a la televisió i a alguna exclusiva. Un esforç extra que es va sumar també la venda d'un dels seus immobles per poder fer front als seus problemes econòmics.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos respira alleujat després de saber que tot està en ordre. | Europa Press
 

La jugada li va sortir rodona, ja que, després de vèncer Sanchís als jutjats, el seu exrepresentant li va haver de pagar 600.000 euros. Per aquest motiu, va prendre la determinació d'implicar-se en la seva economia i d'estar pendent de qualsevol moviment en el seu patrimoni.

Actualment, Belén està tranquil·la sabent que els seus negocis tant dins com fora de la televisió van perfectament.