Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat descobreix el motiu del divorci i assumeix que està sol

Joaquín Prat s'assabenta de la raó de la ruptura i no hi ha marxa enrere

Joaquín Prat estava expectant per conèixer les primeres impressions de la persona que, amb la marxa de Telecinco, li ha canviat la seva rutina diària  en el seu àmbit professional. I és que fa poc més d'un mes, Sonsoles Ónega, excompanya de feina de Joaquín Prat, va decidir acceptar una oferta d'Atresmedia.

Sens dubte, aquest va ser un moviment televisiu que va deixar de pedra més d'un i ahir Sonsoles donava la cara després de molt de temps en silenci. Així, deixava clar com havia estat la intrahistòria d'aquell fitxatge per Antena 3 que va deixar Paolo Vasile realment contrariat.

Joaquín Prat presencia sorprès a l'entrevista més esperada

Ahir a la nit, Sonsoles Ónega va ser convidada a El hormiguero en la seva segona entrega d'aquesta nova temporada. Ella tenia molt clar on anava i era conscient que Pablo Motos li faria alguna pregunta relacionada amb aquest canvi tan sorprenent que va fer fa unes setmanes.

L'excompanya de Joaquín Prat, sense embuts, va contestar a la gran pregunta que tothom li volia fer.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat s'ha assabentat, per fi, de com va ser el fitxatge de Sonsoles | Mediaset

«Em sento com Florentino anunciant un nou fitxatge, però et faré la pregunta més morbosa de la nit. No estan veient malament el logo, és Antena 3, no és Telecinco. Com et van fer l'oferta?», li ha preguntat el comunicador valencià.

La periodista es va fer la sorpresa en un primer moment, però la veritat és que va ser tan sincera com va ser possible amb la seva resposta.

«Em va agafar desprevinguda, estava al meu camerino de Telecinco acompanyada d'una companya estilista i de sobte rebo una trucada i despenjo el telèfon en altaveu. Era l'1 de juliol. Aquell dia tancàvem Ya son las 8 i era un dia intens», així començava el seu relat.

En aquell moment, a la protagonista de l'estiu televisiu la va sorprendre una veu. «De sobte, sento: «soc la secretària del director general d'Atresmedia» i vaig dir «com?». Em vaig pensar que volien adaptar una novel·la meva o alguna cosa», confessava.

Així es va gestar la marxa de Sonsoles Ónega a Antena 3

«Es produeix una reunió la setmana següent i el teu cap, que ara és el meu, Carlos Fernández, diu sis paraules: tenim un pla per a tu», confessava la filla de Fernando Ónega.

Sonsoles Ónega i Pablo Motos
Sonsoles Ónega, aquest dimarts al plató d' 'El Hormiguero' | ATRESMEDIA
 

«En aquell moment paro de veure Carlos Fernández i veig Brad Pitt, m'enamoro profundament perquè algú té un pla per a mi», explicava.

Sonsoles ha revelat com va viure tot allò i com va comunicar que se n'anava de Telecinco al seu cap, Paolo Vasile.

«Amb molt de dolor, amb tot el dolor del meu cor, vaig comunicar als meus caps que me n'anava. Van ser les 48 hores més angoixants de la meva vida, primer perquè no m'ho esperava. No m'esperava que em passaria a mi, a una empleada com jo. Com dic als meus caps, dels que segueixo enamorada, això!? Això ha estat més dur que un divorci», ha explicat amb detall.

El comentari a Joaquín Prat després d'anar-se'n a la competència

«En acabar el programa l'11 de juliol vaig decidir comunicar-ho al meu cap. No sabia que seria l'últim, vaig pensar que seria més senzill, innocent o ingènua. Però tenia molt clar que era una decisió i les decisions es respecten», sostenia.

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
La periodista marxa de Telecinco i envia un missatge a Joaquín Prat | GTRES

«Les coses s'han de comunicar i no volia demorar-ho perquè no volia estar en una taula imposant un silenci o una mirada. Vaig decidir que aquell era el millor moment, va ser el comiat més llarg, però sentia que no estava traint cap projecte», continuava.

▶️ Vídeo del dia

Per acabar, la presentadora ha volgut enviar-li un afectuós missatge al company que l'ha rellevat a Ya es mediodía. «Li desitjo la sort més gran a Joaquín Prat i el meravellós equip que hi ha al darrere. Paolo m'ha donat una oportunitat importantíssima perquè avui m'ha permès ser aquí. Per això dic que ha estat com un divorci», concloïa.