Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera, desconsolada després de comprovar que l'ha oblidat

Carlota torna a quedar relegada en un segon pla

Carlota Corredera mai no va pensar que arribaria a caure en l'oblit. Fa un any era considerada una de les presentadores més cotitzades de Mediaset. Tanmateix, el seu nivell de popularitat va anar baixant amb una gran rapidesa a partir de l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco.

Es va implicar tant en la seva defensa que allò li va passar una gran factura, tant personalment com professionalment. A dia d'avui, es troba sense feina, atenta perquè li proposin algun projecte que mai no arriba. La situació resulta molt desesperant per a la gallega.

A més d'això, Carlota Corredera ha vist com molts dels que considerava els seus amics la deixaven de banda. Des de casa seva va ser testimoni de la gran connexió que hi ha entre la seva amiga Rociíto i la seva substituta al capdavant dels debats. Sandra Barneda és l'encarregada de posar-se al capdavant d'aquest format.

Carlota Corredera no només és una gran professional, també presumeix de tenir una relació molt propera amb la filla de la Jurado. Ara, comencen juntes aquest repte professional després d'haver coincidit en el passat com a conductores de Hable con ellas. Ja en fa uns quants anys, però l'afecte i l'admiració es mantenen.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera seguirà la docusèrie a casa seva. | GTRES

Tot just començar el programa d'aquest dimarts, la periodista va dedicar unes paraules emotives a la seva amiga. «Estàs diferent, la vida ens ha passat per sobre, a tu i a mi», va assenyalar. Va confessar que estava molt alegre «d'estar amb tu i poder compartir aquesta nit i d'altres que estarem juntes. Amigues ho som fora, aquí estarem juntes», ha assegurat alhora que li sostenia la mà.

Carlota Corredera hauria fet tot el possible per estar en aquest plató el darrer dimarts. No obstant això, la seva feina a la primera temporada de la docusèrie no va acabar resultant del gust dels directius. El millor per a tots era apartar-la de manera indefinida.

Barneda és l'encarregada de presentar aquest espai. Segurament, prendrà bona nota de l'actuació de la gallega per no repetir els mateixos errors. Encara que es mostri propera amb la protagonista, el més probable és que no s'impliqui tant en aquesta història.

«Parlarem de moltes coses, molts han parlat i falta que en parlis tu», va afirmar. Rocío Carrasco li va contestar que «en parlaré, és clar que en parlaré», ha indicat amb decisió. El relleu de Carlota Corredera va continuar dient que «jo et preguntaré, però abans d'això vull fer-te una abraçada».

En aquesta darrera entrega, tots els focus es van centrar sobre la figura de Pedro Carrasco, el pare de Rocío Carrasco. Hi havia moltes ganes d'aclarir el tipus de relació que mantenien i com van ser els seus darrers anys de vida al costat de Raquel Mosquera.

Carlota Corredera es queda sense projectes

Carlota Corredera va ser acomiadada de Sálvame el darrer mes de març. Durant moltes setmanes va dir que emprendria un nou projecte dins de la casa, però les promeses que li van fer no es van complir.

En els últims dies va haver de desmentir a les seves xarxes socials que anés a presentar un nou programa a Mediaset ¿Quién es mi padre?, que finalment serà conduït per Emma García. Una altra nova decepció per a Carlota.

Ha vist com la cadena se n'oblidava completament, però també uns quants companys. De moment, Rocío Carrasco l'ha canviada per Sandra Barneda, amb qui té una química especial. Carlota Corredera haurà de conformar-se a seguir els debats des del saló de casa seva. No obstant això, és possible que l'agafi viatjant. Durant els darrers mesos ha aprofitat l'acomiadament per conèixer llocs nous.

▶️ Vídeo del dia