Muntatge fotogràfic de Laura Llopis i Pablo Motos

Laura Llopis, la dona de Pablo Motos, confirma que l'ha fet fora de casa seva

Els problemes han sortit a la llum

El Hormiguero ha tornat a ressorgir amb una nova temporada després d'unes llargues vacances d'estiu. El programa continua acaparant el mateix èxit des que va començar, però cada any les preguntes entre els teleespectadors són més complicades i enrevessades a l'inici del curs.

I entre tantes qüestions, ha sorgit la curiositat sobre la dona de Pablo Motos. Per això, Laura Llopis, dona i companya de professió del presentador, és avui la nostra protagonista. I no precisament per la seva funció al programa, sinó per confirmar una cosa que ningú imaginava.

Laura Llopis surt del seu anonimat

Pablo Motos és un dels presentadors clau a Espanya. Va triomfar als seus inicis amb el seu programa de ràdio, però aviat es va adonar que el seu talent era la televisió. Abans de crear El Hormiguero, ja va conèixer Laura Llopis, la que seria la seva companya de vida durant molts anys.

«Un dia vaig pensar que no em podia morir sense besar-la», va explicar el presentador en una entrevista. Des de llavors, la parella és inseparable. Tant, que tots dos van decidir formar part d'El Hormiguero.

Muntatge Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis
Laura Llopis i Pablo Motos fa anys que són parella | Catalunya Diari

Mentre que Pablo és el protagonista del programa, Laura Llopis ha preferit amagar-se darrere de les càmeres. A ella li agrada més l'anonimat, organitzar el xou juntament amb altres companys i que tot surti en les millors condicions al directe.

Tot i això, amb motiu de l'estrena de la nova temporada d'El Hormiguero, Laura ha tingut més reconeixement que mai. A més de per la seva història d'amor amb el presentador, per confirmar una cosa que ningú abans no s'havia atrevit.

Laura Llopis ho explica tot

Entre tantes preguntes, la més demanada pels teleespectadors era conèixer quins col·laboradors formarien part d'aquesta nova temporada. Com calia esperar, Marron ocupava el primer lloc.

Tot i això, aquest any hi ha hagut grans canvis i, encara que no sol ser normal que El Hormiguero confirmi les seves baixes, aquesta vegada ha estat diferent. Laura Llopis ha estat l'encarregada d'anunciar que, aquest any, Cristina Pedroche tampoc formarà part del seu equip.

Però, no és el primer any que això passa. Tanmateix, els teleespectadors esperaven veure la dona de Dabiz Muñoz aquest any al plató d'El Hormiguero. A més, les raons del seu acomiadament ja les va donar ella en una entrevista.

Amb total normalitat, la madrilenya va afirmar que la secció havia deixat d'importar. «Abans que marxessin de vacances vaig parlar amb Pablo i em va dir que la secció de les patents ja s'havia acabat. Que no quedaven més patents xules i que una persona com jo havia de tenir una bona secció», començava.

▶️ Vídeo del dia

Les declaracions més dures

Sense cap remordiment, la que fos col·laboradora d'El Hormiguero ho va explicar tot. «Em va dir que per fer una secció més i que no estigués a la meva altura, era millor quedar-me una mica de banda».

«Almenys, durant un parell de mesos fins que en trobem una de bona. Tant ells com jo estem buscant la secció perfecta, seccions que molen i siguin molt visuals», explicava Pedroche.

Imatge de Pablo Motos entrevistant Cristina Pedroche al programa 'El Hormiguero'
Pablo Motos entrevistant Cristina Pedroche al programa El Hormiguero | Atresmedia

I concloïa sent tan sincera com fos possible. «Confesso que em fa ràbia no començar la temporada amb ells, però confio que trobem alguna cosa que ens agradi a tots dos. Jo vull estar i ells volen que hi sigui, que és l'important», deia.

Davant d'això, no s'espera que Laura Llopis ni Pablo Motos contestin aquestes declaracions. De moment, és més que clar que Pedroche no formarà part de l'equip, tal com ho ha confirmat Laura.

Tot i això, no es descarta que amb el pas del temps, aquesta decisió pugui canviar. Fins aleshores només queda esperar i gaudir un any més d'un dels millors programes de la graella televisiva.