Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana reapareix totalment canviada i tornen els rumors

La presentadora impacta tots els seus seguidors amb la seva nova imatge

Ana Rosa Quintana cada cop és més a prop de veure la llum al final del túnel. Ha estat molts mesos patint un càncer que la va sorprendre cap al mes de novembre del 2021.

La veterana presentadora deixava tots els espectadors de pedra quan el 2 de novembre de l'any passat confessava una cosa que li canviaria la vida. I és que li havien diagnosticat un càncer de mama i s'havia d'apartar de la televisió per un temps indefinit.

Va ser, sens dubte, un veritable cop dur per a la periodista i per tots els que l'estimen, que van veure com la persona que feia més de 15 anys que presentava el programa de Telecinco havia d'anar-se'n a casa seva. Ho feia per començar un tractament que no seria gens senzill.

Ana Rosa, desitjant tornar a Telecinco

Va ser el 2 de novembre del 2021 quan la presentadora anunciava la seva malaltia de la manera més sincera possible.

▶️ Vídeo del dia

«Avui per primera vegada parlaré de mi. La setmana passada ha estat rara i molt intensa, me n'he anat dues vegades abans d'acabar el programa. He faltat divendres», començava la seva intervenció.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana desitja posar-se davant de les càmeres després de deu mesos fora. | Europa Press
 

«Avui he d'acomiadar-me per una temporada, espero que no sigui gaire llarga. M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató», confessava en directe.

La veritat és que el tractament a què es va sotmetre Ana Rosa va ser tot un èxit. I l'estiu passat ja deixava entreveure que la seva tornada a la televisió seria més aviat del que ens pensàvem.

La presentadora tornarà a finals de setembre

Van ser unes notícies que van alegrar, sens dubte, els seus companys de programa. I és que estaven ansiosos per veure com tornava al seu lloc de feina la seva cap i també amiga, en molts casos.

El cas és que durant aquests últims dies s'han publicat certes informacions que feien pensar que Ana Rosa no tornaria tan aviat a la televisió. Sembla que caldrà esperar uns dies perquè comenci la nova temporada del seu programa, que arrencarà amb tot l'equip de tornada de les vacances.

Serà concretament el 12 de setembre quan tot l'equip d'El programa de Ana Rosa començarà un curs televisiu més. Però la periodista madrilenya haurà de posposar la seva tornada unes setmanes més. La cadena ha optat per allargar uns quants dies més El programa del verano fins aquest divendres 9 de setembre.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus companys i amics, que esperen que torni a finals de setembre. | GTRES
 

Sabem que Ana Rosa vol tornar amb els seus companys, però encara està esperant unes proves mèdiques. Unes proves que confirmin que pot reprendre la seva activitat professional sense cap mena de problema. Tot apunta que a finals de setembre la comunicadora estarà de nou amb tots els espectadors de Telecinco.

Ana Rosa reapareix canviada a setmanes de la tornada a la feina

Aquestes últimes hores hem vist la nova imatge de la comunicadora en una de les revistes del cor de més tirada.

Estem parlant de la portada de la revista Lecturas, on podem apreciar el nou look d'Ana Rosa. Llueix uns cabells tenyits i curts, més curts encara als laterals, i va vestida amb unes ulleres de sol a joc amb el color dels cabells.

Ana Rosa camina sola amb un gest seriós i potser pensant que se li fa molt llarga aquesta travessia fora de la televisió. I és que portem sense veure-la en pantalla ni més ni menys que 10 mesos.