Xisca Perelló

Xisca Perelló trenca el silenci i revela el secret del seu bebè

Xisca Perelló continua ingressada a l'hospital

Xisca Perelló sorprenia tothom fa uns dies quan ingressava de manera sobtada a un hospital de Palma. La dona de Rafa Nadal ja sorprenia fa uns mesos quan la revista ¡Hola! va publicar unes fotos confirmant el seu embaràs. Això va suposar una bona notícia que Xisca i el seu marit van celebrar a bord d'un iot, després de la victòria de Rafa al Roland Garros.

Ja durant aquest torneig francès, els rumors d'embaràs de Xisca es van fer intensos. Se la veia a la grada, tranquil·la, sense gaires escarafalls mentre animava el seu marit. A més, la roba que escollia per vestir-se també li servien per dissimular una panxa ja una mica inflada. Això es va poder comprovar setmanes després en biquini i a bord del iot.

Aleshores, també es va estar especulant sobre la possible retirada de Rafa Nadal de les pistes de tennis. Les seves dificultats per acabar els partits a causa de les lesions físiques i el visible desgast mental feien presagiar la seva imminent marxa definitiva del tennis.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló i el seu marit, sempre centrats en l'esport | GTRES
 

Després d'unes setmanes de descans a Mallorca i feliç amb la seva dona, Rafa ha decidit continuar fins a aquesta mateixa setmana. Després de ser derrotat als vuitens de la final del US Open, reconeixia que tenia altres prioritats.

«Necessito tornar (a casa). Necessito arreglar coses, la vida, així que no sé quan tornaré. Intentaré estar llest mentalment. Quan senti que estic llest per competir de nou, hi seré», ha dit.

I és que l'actitud de Rafa ha estat força qüestionada aquestes últimes setmanes. Segons la poca informació que ha transcendit, l'ingrés de Xisca no revesteix gravetat, però Rafa ha estat tot el temps als Estats Units, competint, mentre ella era a l'hospital. Ara, un detall ha revelat una cosa que no se sabia i que és decisiva per saber com avançarà la situació.

Xisca Perelló i el futur del seu nadó

Xisca Perelló ha estat permanentment acompanyada dels familiars durant l'ingrés hospitalari que ja s'allarga més de dues setmanes. Segons sembla, la malaltia que pugui patir no té res a veure amb la salut del nadó, però sí que requereix vigilància mèdica. Ara, Rafa ja està un altre cop al costat de la seva dona.

«La vida personal sempre va per davant de la vida professional. Ara és el moment de fer un reset. Han estat uns mesos una mica difícils en tots els sentits. A partir d'aquí, he de començar de nou professionalment parlant i, en l'àmbit personal, centrar-me en una cosa que és important dins de la meva vida que és tenir el meu primer fill i confiar que tot surti bé».

Aquestes paraules de Rafa semblen indicar que Xisca Perelló espera un nen. El primogènit de la parella té previst el seu naixement cap a mitjans d'octubre, i per això,  Rafa ja no pot continuar viatjant si vol estar a prop durant el part.

Xisca Perelló, dona abnegada amb la carrera esportiva de Rafa

Ser la parella d'una estrella mundial del tennis també comporta molts sacrificis. Entre ells, que Rafa hagi d'anteposar la seva carrera esportiva a la tranquil·litat i a la comoditat familiars. No obstant això, sembla que ara sí; l'estat de Xisca Perelló i la situació familiar que té al davant Rafa l'han fet recapacitar per tornar a casa, qui sap si definitivament.

▶️ Vídeo del dia

El que és clar és que el marit de Xisca ja no ha de demostrar res a ningú. Amb 36 anys i amb un currículum de triomfs que molt pocs al món han aconseguit, hauria d'anar pensant en una retirada digna i gloriosa, com es mereix la seva figura. Ara és el moment de Xisca Perelló i del nen que tindrà.