Lina Morgan vestida de blanc

L'estrany testament de Lina Morgan i l'home que s'ho va quedar tot

Lina Morgan va morir fa 7 anys i la seva herència continua sent tota una incògnita

El darrer mes d'agost es van complir 7 anys de l'adeu de Lina Morgan. L'actriu sempre va ser molt respectada per la seva extensa carrera i va comptar amb l'afecte del públic pràcticament des dels seus inicis. Tot i això, després de la seva partida, una infinitat d'especulacions van començar a sortir a la llum, sobretot, relacionades amb la seva herència.

Lina Morgan va consagrar la seva vida als escenaris, amb una enorme trajectòria en cinema, teatre i televisió. La seva vida privada va ser tot un misteri, els mitjans de comunicació amb prou feines van poder conèixer els aspectes més personals de l'actriu. Tanmateix, sí que era cert que, amb una carrera així, Lina Morgan hauria aconseguit una enorme fortuna.

Lina Morgan i la fortuna de 10 milions d'euros

Després de la mort de Lina Morgan, els mitjans van començar a especular sobre el patrimoni de la vedet. El diari ABC revelava que podrien ser fins a 10 milions d'euros. Encara que Lina ja havia estat molt allunyada dels escenaris en els últims anys, la còmica havia sabut explotar molt bé la seva faceta d'empresària.

L'any 2010, Lina Morgan havia venut el Teatre de la Latina per 7 milions d'euros. Sens dubte, una sucosa venda que va disparar els seus comptes. També duia dues empreses especialitzades al món de l'espectacle, que li generaven grans ingressos. A tot això caldria sumar els seus béns immobles: un fantàstic pis ubicat molt a prop del Parc del Retiro valorat al voltant del milió i mig d'euros.

Lina Morgan estirada a un sofà
Lina Morgan va dedicar gran part de la seva vida a l'actuació. | Europa Press

A més, Lina era una apassionada de les joies. L'actriu comptava amb una important col·lecció de peces de luxe, fora de l'abast de la majoria de persones. Una afició que compartia amb la seva amiga Sara Montiel, per la qual cosa aquesta col·lecció de joies augmenta encara més el valor del seu patrimoni.

Lina Morgan va nomenar hereu universal de la seva herència al seu xofer

El testament de Lina va tenir diverses modificacions al llarg dels anys. Fins que, finalment, Daniel Pontes de Dios, el xofer de confiança de Lina, quedava com a hereu universal de l'herència.

Ara, l'hereu s'ha pronunciat sobre tot el que va passar amb el testament. Daniel Pontes de Dios assegura que encara «no ha cobrat res de l'herència». A més, ha assegurat a la revista Semana que està disposat a parlar-ne i a defensar-se de totes les acusacions. «Tinc dues ofertes molt importants per fer un programa sobre la Lina. En un, explicaré tota la veritat sobre aquestes persones que ens critiquen, a ella i a mi».

Primer pla Lina Morgan
Lina Morgan va comptar amb el suport del seu xofer els darrers anys de la seva vida. | Europa Press

Un dels fets que més va sorprendre tothom, va ser que la família de Lina Morgan estigués fora del testament. Daniel també vol abordar aquest tema: «Penso revelar el motiu pel qual la meva cap no va deixar res a la seva família al seu testament. També estic preparant, juntament amb un nebot meu, una biografia de Lina Morgan, en què es revelarà com era realment: vivències, anècdotes, documents i fotografies» ha revelat Daniel a Lecturas.

Daniel també ha aprofitat per pronunciar-se sobre la xifra del patrimoni que ha d'heretar: «No és cert la quantitat que es va dir, no són 7 milions, ja m'agradaria haver heretat aquesta quantitat. És moltíssim menys. De moment, l'únic que tinc és el seu pis del barri del Niño Jesús. Si arribo a saber el que em deixava Lina, amb els problemes que van venir després amb Hisenda, no hagués acceptat l'herència», afirmava contundent.

▶️ Vídeo del dia