Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Abril i Jimena, filles de Kiko Hernández, en risc per l'acomiadament del seu pare

Kiko va per la corda fluixa

Kiko Hernández encara no ha tornat al seu lloc de treball. Tot feia indicar que tornaria a Sálvame a principis de mes, però de moment no n'hi ha notícies. Darrere d'aquest retard s'amagaria un motiu de pes.

Es va destapar que hi hauria un cert malestar per part del col·laborador amb la cúpula del programa. Havien difós un vídeo seu amb les filles i uns amics sense el seu consentiment. Això el va portar, fins i tot, a amenaçar de deixar el format si no el retiraven del web.

L'últim cop que Kiko va trepitjar el plató va ser el 4 d'agost. Uns dies després, se sotmetria a un implant de pèl i començaria les seves vacances, que han estat més convulses del que desitjaven.

El pare de Jimena i Abril li hauria fet un pols a la cadena, segons va explicar el paparazzi Diego Arrabal. Va sol·licitar a la productora que retirés aquestes imatges de la pàgina web de la cadena. No tenia intenció de retornar fins que es produís això.

En un primer moment, els responsables de La Fàbrica de la Tele van fer cas omís. Això va provocar un enorme cabreig a l'exconcursant de Gran Hermano, que es va veure obligat a recórrer a la planta noble. Finalment, els directius van accedir a eliminar aquest contingut.

Fotomuntatge de Kiko Hernández amb un amic.
Kiko Hernández està molest per unes imatges seves que van difondre. | CatalunyaDiari

«Entra en brot amb la direcció de Sálvame. Li ha fet un pols tan fort que ell ja havia d'haver acudit al seu lloc de treball l'1 de setembre i encara no hi ha anat», va apuntar el fotoperiodista. Va haver de demanar auxili als directius després que «els seus directors i productors no li fessin ni cas».

Kiko Hernández, segons la versió que ofereixen des del seu entorn a la revista Semana, hauria fet aquesta petició al programa. «Es preocupa de qualsevol imatge que pugui sortir d'ell acompanyat de les seves filles perquè vol protegir-les», apunta algú molt proper. És conscient que «si es comencen a emetre imatges amb la família, provocaria un efecte replicador i no vol que això passi».

Pel que sembla, el tertulià havia anat a la fira de Sant Sebastià de los Reyes, a Madrid. Són moltes les persones que el reconeixen i tracten de fer-li fotografies. Recorden que ja va fer públic un comunicat el 2018 on advertia que no consentiria que gravessin les seves petites.

«Les dues filles, menors d'edat, tenen el mateix grau de protecció que qualsevol altre menor, independentment que el seu pare sigui una persona coneguda als mitjans per la seva trajectòria professional», assenyalaven els advocats en aquesta nota.

Afegien que «no permetrà cap seguiment ni assetjament, ni persecució de reporters o fotògrafs quan estigui acompanyat de les seves filles».

Kiko Hernández cada cop més centrat en el teatre

Kiko Hernández va patir un moment de baixada després de la mort de les seves amigues Mila Ximénez i Begoña. Allò el va fer replantejar-se el futur a la televisió. Per primer cop se sentia sense forces.

Després de tota la polèmica d'aquestes imatges i d'amenaçar de deixar el programa, no seria descartable que s'apartés de manera temporal. Sobretot ara, que està molt centrat en el teatre. Es va suspendre l'obra en què s'estrenava com a actor, però ara hi torna amb molta il·lusió.

El 28 d'aquest mes estrenarà l'obra Las troyanas al teatre Amaya de Madrid. En un primer moment, «hauria de ser coproductor, que li feia molta il·lusió, però al final també interpretarà un paper i això el té molt concentrat», asseguren des del seu cercle més proper.

Kiko Hernández farà, més endavant, una gira que el portarà per tot el país. Necessita recarregar piles amb la temporada tan intensa que l'espera al davant. També s'està recuperant de la intervenció d'empelt capil·lar.

▶️ Vídeo del dia