Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega li comunica al seu xicot que ja és indiscutible i que ho farà

Sonsoles Ónega té clar el seu objectiu i ningú li ho podrà impedir

Sonsoles Ónega ja és conscient que la seva arribada a Atresmedia ha revolucionat la graella de la seva casa. Té moltes ganes de començar aquest projecte pel qual va deixar la seva anterior casa televisiva de tota la vida per anar-se'n a Antena 3. I és que la cadena de San Sebastián de los Reyes té preparada una gran revolució per a les tardes de dilluns a divendres.

El cas és que des del 2014, la cadena d'Atresmedia estava satisfeta amb un dels formats que li han atorgat millor audiència els últims anys. Parlem de ¡Boom!, el concurs de Juanra Bonet que, tot i haver estat del gust dels espectadors d'Antena 3, sembla que té els dies comptats segons un mitjà digital.

Sonsoles Ónega explica a la seva parella que el seu desig es farà aviat realitat

La filla de Fernando Ónega podria desplaçar i fins i tot esborrar del mapa aquest concurs que divendres que ve 9 de setembre fa ni més ni menys que vuit anys. Cal recordar que amb l'estrena d'aquest format, la cadena d'Atresmedia va constatar la seva forta aposta pels concursos,  fent el doblet amb Ahora caigo. A més, des del 2020 s'hi ha unit Pasapalabra. Això sí, pel camí ha caigut el concurs presentat per Arturo Valls.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega ha comunicat a la seva parella, César Vidal, que debutarà d'aquí a unes setmanes | GTRES

Ara tot indica que ¡Boom! dirà adeu abans del previst, tot i que encara té nombroses entregues gravades per emetre's en aquesta mateixa franja. També pot ser que s'emeti en una altra franja que no intercedeixi en l'estrena del programa de la coneguda periodista. Segons la informació publicada, el plató de ¡Boom! continua obert i per això és possible que fins i tot es gravin més lliuraments del format.

L'experiodista de Telecinco és a punt d'estrenar el nou programa a Antena 3

Val a dir també que el concurs presentat per Juanra Bonet ha acumulat fa uns dies al pot més alt de la història dels concursos.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega ja ho té tot a punt per al seu nou programa | MEDIASET

El format d'Antena 3, tot i aconseguir una gran audiència en el passat, no passava pel seu millor moment en aquests darrers temps. I és que es quedava al voltant de l'11% d'audiència, molt lluny de Tierra amarga, de Pasapalabra i d'Amar es para siempre.

El cas és que tot fa pensar que Sonsoles Ónega i el seu nou format, del qual gairebé no se'n coneixen detalls, serà qui ocuparà aquesta franja que deixarà lliure ¡Boom!. Amb tot, això provocarà un gran canvi a les tardes d'Antena 3 que es podrà comprovar durant els pròxims dies.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega està desitjant començar a treballar a la seva nova casa | GTRES

 

La comunicadora tindrà una dura competència amb Cuatro al día

Només se salvaria un concurs dels tres que ha arribat a tenir la cadena d'Atresmedia. Estem parlant de Pasapalabra, amb Roberto Leal, que continuaria sent el plat fort després de la nova proposta televisiva que conduirà Sonsoles Ónega.

Del nou programa de l'experiodista de Telecinco només se sap què estarà produïda per Buendía Estudios. I que la directora del programa no serà altra que una dona de confiança de la mateixa Ónega.

▶️ Vídeo del dia

Parlem de Patricia Lennon, que fins al juliol d'aquest any era la directora de Ya es mediodía, programa on Sonsoles era la seva presentadora des del 2017. El que té clar Sonsoles Ónega és que haurà d'arrencar amb força aquest nou programa que té a les mans per competir amb Más vale tarde. Especialment, haurà de fer front a Cuatro al día, espai que presenta des de fa uns dies Ana Terradillos.