Primer pla del porter Iker Casillas

Els fills d'Iker Casillas descobreixen el missatge que revela què passa amb el pare

Iker Casillas torna a ser el protagonista de l'actualitat per un missatge inesperat

Iker Casillas és conscient que la seva vida genera molt d'interès, especialment l'àmbit sentimental després de la seva separació de Sara Carbonero.

Després de la ruptura se li han atribuït molts idil·lis, però cap no ha aconseguit la repercussió de l'últim. Ens estem referint que fa uns dies es van publicar unes imatges molt tendres d'Iker amb María José Camacho.

L'exesportista ràpidament ha desmentit la relació, però un missatge a les xarxes ha tornat a posar al punt de mira aquesta amistat especial. I és que sembla deixar clar que es troba vivint un moment realment únic al seu costat.

Fotomuntatge d'Iker Casillas i María José Camacho
Iker Casillas ha llegit un missatge públic inesperat de la seva amiga María José Camacho. | CatalunyaDiari
 

Iker Casillas, una altra vegada d'actualitat

L'exporter del Reial Madrid es va topar fa uns dies amb un reportatge ple de fotografies amb María José. Una empresària que té dos fills i que és la vídua del blaugrana Francesc Arnau. I amb ella se'l veia molt bé.

Les imatges els mostraven de vacances, passejant, gaudint d'un sopar i, fins i tot, en un iot, on mantenien una actitud especialment afectuosa.

Tot i això, el madrileny ràpidament va tancar els rumors negant que tinguessin un affaire. Així, va publicar a les xarxes: «No tinc una nova il·lusió».

«El que sí que hi ha és una nova invenció. Quina manera de muntar-se una història... de bojos».

Casillas va voler posar punt final als rumors, però no ho ha aconseguit. És més, les imatges han agafat encara més força després de la publicació que la seva amiga ha fet al seu compte d'Instagram.

Exactament ha compartit diverses fotografies d'ella de copes a la nit, que ha acompanyat d'un missatge que ha provocat moltes especulacions. Sí, ja que sembla deixar entreveure que està molt feliç perquè està iniciant alguna cosa amb una persona inesperada.

Diu així: «Sentir la fortuna dels moments, dels segons que ens deixen viure amb ells i amb tu mateixa. Conèixer sense voler i acabar volent, sentir molt de mica en mica, creuar mirades, abraçar fort... Els retrobaments, deixar-te la gola cantant...».

▶️ Vídeo del dia

«Tot val la pena, fins i tot, el que fa mal. Són moments i si no gaudeixes d'ells, segur que alguna cosa n'aprens. Viure intensament la tranquil·litat».

Iker Casillas, en evidència

El que va ser porter de la selecció s'haurà quedat estupefacte amb la publicació de María José. Bàsicament, perquè és conscient que ha provocat que novament es parli de la suposada relació que mantenen. I això és una cosa que a ell no li deu haver agradat gaire, tenint en compte que és molt protector de la seva vida privada.

Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil
Iker Casillas estarà molest per tot l'enrenou al voltant de la seva vida privada. | GTRES
 

Però tampoc li deu haver agradat l'enrenou que s'ha generat a les xarxes. Són moltes les persones que semblen tenir clar que el missatge de la catalana deixa entreveure que va conèixer Iker per casualitat i que l'amor ha sorgit sense esperar-ho. I així ho han manifestat a Instagram, on també li han deixat missatges donant-li l'enhorabona pel bon moment que viu.

Per això, comentaris com «Aquesta vida és una sorpresa, per això cal viure el present i més si és bo. En aquesta vida tenim bons i mals instants. Per això s'ha de viure i sentir».

Sigui com sigui, caldrà esperar per veure realment què hi ha entre Casillas i Camacho. El temps dirà si ell diu la veritat o si, per contra, només menteix per intentar protegir una història d'amor molt bonica.