Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja revela que la boda és imminent i ja pensa en el vestit

Anabel Pantoja ja té plans amb Yulen

Anabel Pantoja ha tornat a Sevilla per anar a visitar el seu pare, qui encara està ingressat a l'hospital. L'exsupervivent posava així punt final a totes les especulacions que li assenyalaven com a mala filla per no atendre les necessitats del seu progenitor.

Visiblement cansada i preocupada, Anabel publicava una sèrie de stories on se la podia veure a l'hospital. No obstant això, no tot han estat mals moments per a la influencer. Fa unes hores rebia la visita de Yulen a Sevilla, amb qui ja prepara el seu enllaç, que se celebrarà d'aquí a molt poc temps.

Anabel Pantoja confessa que ja està buscant vestit per a l'enllaç

Anabel Pantoja ha viscut un dels estius més moguts. Després de tornar d'Hondures, no ha parat ni un sol moment. Ara, però, li toca enfrontar-se a la realitat: el seu pare està ingressat a l'hospital i encara està molt delicat.

Per sort, compta amb el suport de Yulen. L'esportista ha viatjat fins a Sevilla per donar suport a la seva noia en aquests moments tan delicats i ella s'ha mostrat agraïda. Segur que ja deuen haver parlat sobre el casament que se celebrarà d'aquí a una mica.

El casament es feia públic a través de les xarxes socials, on Tania Medina i Alejandro Nieto l'anunciaven. Tots dos supervivents han segellat el seu amor declarant-se amor etern i fent partícips el seu entorn de la seva felicitat.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja i Yulen Pereira es retroben a Sevilla | Telecinco

Era la canària la primera a informar tothom del que va passar el 4 de setembre passat, quan va demanar matrimoni al seu xicot. «Ell va dir que sí, vaig demanar matrimoni a l'amor de la meva vida amb la nostra família i  amb aquells bons amics que tant ens estimen», publicava.

Una bateria de fotos recullen el moment de la petició de mà mostrant la felicitat de la parella. Com no podia ser altrament, els fans no han trigat a reaccionar amb missatges d'afecte i de felicitació.

Destaca sobre tots ells el d'Anabel, que no es perdia l'oportunitat de donar-los l'enhorabona. La 'sobrinísima' ha entaulat una molt bona relació amb Tania i Alejandro des que van coincidir a Supervivientes.

De fet, tots quatre se'n van anar de vacances junts i van gaudir de concerts i de menjars després del seu retorn d'Hondures. «Ohhhhh, com us mereixeu això!!! Ja estic buscant vestit», responia Anabel en assabentar-se de la bona nova.

Anabel Pantoja i les seves primeres noces amb Yulen

Anabel Pantoja i Yulen seran sens dubte la parella més esperada a l'enllaç entre Tania i Alejandro. Gràcies a l'amistat que els uneix, seran els protagonistes i tots els ulls hi estaran posats.

Tot i que encara no hi ha data per al casament, la canària ja ha posat fil a l'agulla per organitzar-ho tot. Contra tot pronòstic, la 'sobrinísima' i el tirador continuen igual d'enamorats que el primer dia i no seria estrany que hi assistissin junts.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Anabel Pantoja té molt bona relació amb Tania i Alejandro | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)

Serà el seu primer acte oficial com a parella i per a ells serà un moment molt especial. Sobretot pels plans que van manifestar a l'illa d'emprendre una vida junts on es va parlar fins i tot de formar una família.

De moment, Anabel està gaudint de la companyia de Yulen a Sevilla, on per fi té tot el que volia: el pare, la mare, els amics i el seu xicot. Fins ara,  la influencer només ha compartit una storie on es veu l'exsupervivent d'esquena en un lloc emblemàtic de la capital sevillana.

▶️ Vídeo del dia

Segur que d'aquí a poc faran partícips els seus seguidors dels seus plans junts i potser Yulen coneixerà la mare d'Anabel. Es tracta d'un retrobament molt esperat que omplirà de joia la influencer.