Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja, impactada amb el lloc on pot trobar al seu nou amor

Anabel Pantoja ha conegut les dures condicions en què pot trobar una altra parella

Anabel Pantoja viu uns dies complicats pel nou ingrés hospitalari del seu pare i perquè el seu xicot, Yulen Pereira, està lluny. Tot i això, malgrat la situació, no s'oblida d'algú gaire especial: el seu exmarit, Omar Sánchez. Pensa en ell i en com està afrontant el seu camí al reality Pesadilla en el Paraíso, que es començarà a emetre demà, dijous 8 de setembre, a Telecinco.

Tan pendent està del canari que ja ha conegut les complicades condicions en què està vivint a la granja del programa. Una granja on ell, que ja ha trencat amb Raquel Lozano, podria tornar a trobar l'amor.

Anabel Pantoja descobreix el lloc on ara viu Omar Sánchez

La cosina de Kiko Rivera ha vist que durant aquests dies s'han anat revelant detalls del nou programa. I, en concret, s'ha donat a conèixer com és l'espai on estan convivint els famosos i, per descomptat, no té res d'idíl·lic.

La granja-escola El Dorado, que es va inaugurar en 1992, es situa a Jerez de la Frontera (Cadis) en un bonic paratge natural. Allà, qui va ser marit d'Anabel i els altres concursants han topat amb una nova llar que dista molt de ser paradisíac.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja ja coneix les condicions pèssimes en què està vivint Omar Sánchez a Pesadilla en el Paraíso  | GTRES

Sí, perquè, per exemple, no disposa de bany, per això han de fer les seves necessitats en latrines i es dutxen a l'aire lliure. Steisy ha estat la primera a endreçar-se i no ha dubtat a despullar-se davant l'atenta mirada dels altres.

De la mateixa manera, s'ha explicat que els participants s'han d'encarregar de tenir cura de nombrosos animals. Exactament tenen a càrrec seu porcs, rucs, vedells, cabres, galls dindi i cavalls que es troben ubicats en un estable. Un espai est que ha provocat la repulsió d'algunes de les celebrities.

▶️ Vídeo del dia

Així, només accedir a aquest paratge, no han pogut evitar manifestar el seu fàstic. Aquest seria el cas d'Alyson que ha dit: «Quina pudor fa aquí dins!».

Cosa a la qual Gloria Camila afegia: «Uf, fa olor de caca ja». I això mentre Marina no ha pogut evitar patir arcades davant la forta olor que regna.

Però aquí no hi queda tot, ja que els grangers han de compartir habitació. Allà intenten descansar, encara que no ho tenen gens fàcil perquè no tenen matalassos còmodes, sinó que tenen llits. A més, tampoc tenen comoditats com a rentadora, per la qual cosa han de rentar les seves peces a mà.

Per completar el llistat d''avantatges' d'aquest habitatge rural, cal destacar també que no té llum elèctrica i aigua calenta. Fins i tot tenen escassetat d'aliments, ja que els aniran guanyant amb proves i treball diari en relació amb el manteniment del benestar dels animals.

Anabel Pantoja, temorosa d'allò que pugui fer Omar Sánchez a Pesadilla en el Paraíso

La xicota de Yulen Pereira segur que estarà estupefacta amb les condicions en què viu el seu ex i això la té preocupada. Encara que potser el que més l'inquieta és que a Pesadilla en el Paraíso pugui trobar-li substituta. I podria ser, segons el que Lara Álvarez, la presentadora, ha confessat aquests dies.

Ella ha revelat: «Ja hi ha feeling entre concursants. Hi ha frecs i tinc clar que el llit matrimonial de qui serà capatàs donarà molts moments».

Això sí, de moment no sabem si el surfista és un dels famosos que sembla que ha trobat una porta oberta a l'amor. Si fos ell, la situació donaria un gran joc i faria que la seva ex hagués de veure'l amb una altra dona a la televisió.

Així doncs, li estaria pagant amb la mateixa moneda, ja que ella es va enamorar de la seva actual parella a Supervivientes, on van protagonitzar escenes pujades de to.