David Flores Carrasco

David Flores Carrasco sap que pot acabar a urgències per negar-se a afrontar-lo

El fill d'Antonio David assumeix que pot ser el següent

David Flores ja sap de què és capaç Telecinco. Van acomiadar el seu pare de males maneres i tampoc li van donar el tracte que es mereixia a Olga Moreno. Tanmateix, amb el temps s'ha comprovat que la seva família no ha estat l'única víctima de les accions de la cadena de Fuencarral.

L'última cara coneguda a denunciar-ho ha estat Miriam Sánchez. El darrer divendres havia d'intervenir al Deluxe per abordar la tempestuosa relació amb Pipi Estrada.  Havia de donar moltes explicacions, sobretot després de l'emissió d'un vídeo on se la veia discutint amb el periodista al carrer.

David és conscient que a Mediaset no sempre cuiden del tot bé els seus convidats. Tot i anunciar la presència de l'actriu al plató, a última hora es va produir un esdeveniment que ho va canviar tot. Ella tenia previst revelar que fa molts anys que suporta els continus menyspreus per part del pare de la seva filla.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores va esdevenir protagonista per la cancel·lació d'una entrevista en Telecinco. | GTRES

Amb la cara descomposta es va encarregar de comunicar a xarxes socials la cancel·lació. «Em diuen que em desconvocaran perquè a l'entrevista es parla de la meva filla i no se'n pot parlar», explica. Considera que això és injust perquè «s'està parlant de la meva filla en boca de Pipi i col·laboradors, en forma de 'personeta' o de filla diverses vegades».

A això ha afegit: «Pel que sigui no interessa la meva entrevista, no en sé el motiu, però no és la meva personeta. Heu emès els totals i una vegada que m'heu espremut i heu aconseguit audiència ja està. Sou tan miserables que m'heu posat alt el nivell d'ansietat, però estic bé i ara us portaré al jutjat». La situació va arribar fins al punt que, fins i tot, va tenir problemes de salut.

Va continuar dient que «sou tan miserables que m'heu generat tal nivell d'ansietat, perquè sabeu que tinc un trastorn. Jo he aguantat coses a la vida que altres no haguessin aguantat i aquí continuo».

El pare de David Flores ja va patir en primera persona un fet semblant. Igual que l'exguàrdia civil, ella també amenaça de portar-los al jutjat.

Va acusar la productora de l'espai d'aprofitar-se'n per aconseguir audiència i, després, «menysprear-la». Explica que: «després 72 hores d'entrevistes i dues setmanes de parlar de mi a la televisió (de 16.00 a 21.00 de dilluns a divendres), després de dir que estic malalta sense saber-ho, em van dir que estic boja».

Recorda que es van passar tot l'estiu del 2019 anomenant-la «grossa» i que, durant els últims temps, va patir molts menyspreus. Diu que la cancel·lació de l'entrevista va ser tota una sorpresa per a ella. «Em diuen a les 19:00 que la desconvocaran perquè es parla de la meva filla i que és millor no fer-la», indica.

David Flores apareix en el seu discurs

David Flores va esdevenir protagonista involuntari d'aquesta polèmica. Miriam Sánchez no entén que no pugui esmentar la seva filla, quan sí que ho fa el seu pare o la resta de tertulians. I en posa un exemple molt clar. «S'està parlant del fill de Rocío Carrasco que té problemes tots els dies. I de la meva filla no se'n pot parlar?», pregunta indignada l'actriu.

Aquesta situació li va generar un «nivell d'ansietat» tan gran que la va obligar a acudir a urgències. «M'han punxat Diazepam al cul. Fa 15 anys que treballo i mai he vist ningú tan miserable», ha confirmat.

David Flores està molt d'acord amb les paraules de l'ex de Pipi. D'ell es parla a totes hores als programes quan intenta passar inadvertit.

▶️ Vídeo del dia