Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Flores assumeix que la seva mare no té intenció de perdonar: «Ximple i curteta»

Rocío Flores sap que ella no està disposada a fer un pas enrere

Rocío Flores ha vist que la seva mare estrenava ahir la segona temporada de la seva docusèrie públicament i tan important era aquesta cita que la filla de 'La Jurado' no va dubtar a estar present al plató. Ho va fer per respondre a aquells qui durant l'emissió del documental a MiTele Plus han carregat contra ella.

En concret, es va dirigir a qui va ser la vídua del seu pare, Raquel Mosquera. I és que aquesta havia estat molt dura amb ella públicament i fins i tot no va dubtar a insultar-la. Així, ahir a la nit va tenir la resposta d'una Carrasco contundent i que no té cap intenció de perdonar res del que li ha fet.

Rocío Flores, perplexa amb les acusacions i amb els insults de la perruquera

La filla d'Antonio David és conscient que l'última dona del seu avi Pedro va carregar sense pietat contra la seva mare. Després de veure que a la docusèrie van quedar en evidència les seves mentides i també els seus canvis de versió al llarg dels anys, la perruquera va decidir actuar. Aleshores, el que va fer va ser fer servir les xarxes socials per recórrer a l'insult i fins i tot per manipular el que havia dit Carrasco.

Entre els comentaris que li va dedicar hi havia termes com «curteta i mala persona», «ximple» i «pallassa». De la mateixa manera, va interpretar pèssimament les paraules d'aquella quan li va demanar que parlés de la seva etapa a Alemanya sent una nena. I és que Mosquera va deixar caure que la filla del seu marit havia insinuat que sent menor havia exercit la prostitució.

Primer pla de Raquel Mosquera
Rocío Flores ha vist que l'exdona del seu avi ha atacat sense pietat Rocío Carrasco | Telecinco

 

Rocío Flores la veu més segura i contundent que mai

La neta de 'La más grande' va veure ahir a la nit que Rociíto va decidir respondre a tots els insults i acusacions de Raquel. I ho va fer de manera contundent i sense pèls a la llengua. Després d'emetre's tot el que aquella li havia dit, va respondre: «Ximpleta i curteta no ho soc jo, vida meva. Ximple i curteta ho ets tu,  a més d'un parell de cosetes més».

«Has utilitzat el que jo he dit, això d'Alemanya, per enllaçar-ho amb una cosa tan summament horrorosa i grollera com la prostitució. Jo no conec cap nena ni de 3 ni de 6 anys que exerceixi la prostitució. No t'ho facis venir bé perquè les coses no són així».

Rocío Carrasco
Rocío Flores va veure la seva mare més tranquil·la i més segura que mai | TELECINCO
 

A això va afegir: «Quan jo dic això d'Alemanya ho estic dient perquè tu saps que quan ets allà amb els teus pares, segons tinc entès, a tu allà ja se't diagnostica el teu problema. Per això has de tornar, perquè els metges d'Espanya et tractin per no sé quin problema que tenies. A això és al que em referia».

«Tu tens una història molt més interessant que la meva vida, i fins i tot de novel·la. No t'inventis la meva, simplement explica la teva. Ximple no ho soc, soc espavilada, molt espavilada, com 'La Jurado'».

La cosa, però, no va acabar així. La mare de Rocío Flores va aprofitar també la presència a plató per fer-li una advertència en relació amb els trofeus de Pedro que són seus, però que la seva vídua va decidir quedar-se i que encara no li ha tornat.

Sobre aquesta qüestió va exposar mirant a càmera: «Vull dir-li a ella una cosa directament. Raquel, ves amb compte amb el que facis a partir d'avui amb els trofeus del meu pare. Ves amb compte perquè te'ls demanaré judicialment».

«Ja te'ls he demanat davant de tothom».

Davant d'aquestes paraules, Sandra Barneda va voler aclarir que les últimes hores Mosquera havia anunciat que donarà aquests objectes als nets del boxejador. Rocío va tornar a insistir: «Només dic que vagi amb compte amb el que faci i amb l'ús que els donarà. Ja no diràs que no te'ls he demanat».

▶️ Vídeo del dia

«T'ho he demanat davant de tothom, per la qual cosa ja no és la teva paraula contra la meva. Dona-me'ls i si no me'ls dones, te'ls demanaré judicialment. A partir d'avui, doncs, ves amb compte amb el que fas amb ells».