Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández deixa els seus en xoc en confirmar els rumors sobre les seves filles

El col·laborador, testimoni que s'ha posat en perill la seva intimitat per culpa de 'Sálvame'

Kiko Hernández, amb el pas dels anys, s'ha guanyat un lloc més que merescut a la televisió. Els inicis de la seva carrera televisiva es remunten a quan va ser concursant de Gran Hermano el 2002.

A partir de llavors, el madrileny ha aconseguit fer-se notar en cadascun dels programes de Telecinco. Des de fa uns anys, és un dels col·laboradors estrella de l'exitós format de Sálvame, on treballa més d'una dècada.

Tot i això, encara que tot semblava indicar que ningú no el movia d'allà, el cert és que el tertulià podria haver decidit no tornar a l'esmentat programa per un temps. I és que l'espai li hauria fet mal a Kiko, un motiu pel qual el presentador hauria donat un ultimàtum a la cadena.

Primer pla de Kiko Hernández.
El col·laborador, enfadat pel que ha fet el seu programa. | GTRES
 

Kiko Hernández rep un cop dur

Kiko Hernández, com la majoria dels seus companys, ha gaudit d'unes merescudes vacances d'estiu. En el seu cas, el madrileny ha decidit passar tot el temps del món al costat de les seves filles petites abans de tornar a la rutina.

Això sí, després d'unes setmanes sense aparèixer pel programa perquè li pertanyien uns dies de descans, la veritat és que el tertulià havia de tornar a l'espai a principis de setembre. Tot i això, els teleespectadors del format de Telecinco es van quedar sense paraules quan es van adonar que Hernández continuava sense aparèixer a l'espai.

▶️ Vídeo del dia

De fet, l'última vegada que el col·laborador va aparèixer pel programa no va viure un bon moment. El seu pas per quiròfan per sotmetre's a un empelt capil·lar va ser l'objecte de burles de tots els companys, una situació que va molestar Kiko Hernández.

Tot i això, l'endemà, el tertulià es va presentar a la seva cita per fer-se aquest tractament. Va ser en aquell moment quan ja no se'l va veure més pels passadissos de Telecinco.

Tot i això, aquesta situació es va aclarir quan Diego Arrabal, l'expert en premsa del cor, va descobrir la veritat que s'amagava darrere de la seva absència.

Segons el paparazzi, a Kiko Hernández no li hauria agradat gens que el seu programa difongués unes imatges seves al costat de les seves filles, la cuidadora de les nenes i un amic especial. Per aquesta raó, hauria exigit que eliminessin aquestes instantànies immediatament.

«Kiko Hernández s'enfada amb la direcció de Sálvame. Ell ja hauria d'haver tornat a la feina el dia 1 de setembre passat. I encara no hi ha anat», explicava el malagueny.

Justament, el que semblava ser un simple rumor, va acabar sent verídic. El mateix tertulià ho va deixar entreveure quan va publicar un comunicat a les seves xarxes socials. «Enviat a tots els mitjans el 2018, no he d'afegir res més», deia el tertulià adjuntant una imatge del seu anunci.

«Les dues filles, menors d'edat, tenen el mateix grau de protecció que qualsevol altre menor, independentment que el seu pare sigui una persona coneguda als mitjans per la seva trajectòria professional».

«No permetrà cap seguiment ni assetjament, ni persecució de reporters o fotògrafs quan estigui acompanyat de les seves filles», s'explicava.

Així mateix, l'exconcursant de GH, que és molt gelós de la seva intimitat, hauria donat un ultimàtum a la cadena: o eliminaven aquestes imatges o no tornaria a Telecinco. De fet, no hi ha cap mena de dubte que la seva petició va ser acceptada per la direcció de la cadena perquè ja no hi ha ni rastre del vídeo en què apareixien aquestes fotografies.

Kiko Hernández actuant al teatre
El 2013 el tertulià va començar la seva carrera com a actor de teatre. | Instagram: @kikohernandeztv

 

La nova feina de Kiko Hernández en plena polèmica amb Telecinco

Sens dubte, la tensió entre Kiko Hernández i la cadena creix per moments. D'altra banda, malgrat que el programa va cedir a l'exigència del col·laborador, el cert és que el madrileny encara no ha tornat al format de les tardes.

Això sí, mentre creixen els rumors per la seva absència, l'exconcursant de GH ja compta amb una nova feina. I és que el pròxim 28 de setembre s'estrenarà la seva nova obra de teatre, Las troyanas, al teatre Amaya de Madrid. El col·laborador no és només el coproductor d'aquest projecte, sinó que també formarà part de l'elenc d'actors.

«Al principi només havia de ser coproductor, que li feia moltíssima il·lusió. Però al final també interpretarà un paper i això el té molt concentrat», deien des del seu entorn.

Tot i aquesta bona notícia, tot apunta que Kiko Hernández haurà de continuar fent front a la seva polèmica amb Sálvame, un conflicte que sembla que no arribarà al seu final. Almenys de moment.