Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos revela a Andrea Janeiro on estan els diners que hi havia a casa

Els diners són un problema per a la família de Miguel Marcos

Sempre s'ha parlat de la situació econòmica que viuen Miguel Marcos i Belén Esteban. Ells han defensat que a casa tot va bé, incloent-hi els comptes, els ingressos i les despeses econòmiques. Però, arran de les últimes informacions, això no sembla ser del tot cert.

Andrea Janeiro ha estat l'última a adonar-se de com està realment la situació. L'encarregat d'explicar-ho ha estat Miguel Marcos, que, des de fa més de cinc anys, forma part de la família.

Miguel Marcos ho explica a Andrea

Miguel Marcos va entrar a la família molt aviat i, encara que li va costar guanyar-se la confiança de la seva dona a causa dels rumors d'infidelitat, ara és el pare de família. Com a tal, la relació que manté amb la filla de Belén Esteban és envejable. Entre ells hi ha molta complicitat i per això s'ho expliquen tot.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament. | Instagram
 

Al terreny sentimental, el conductor d'ambulàncies sap que Andreíta està passant per una etapa molt dolça. La nena manté una relació amb un britànic amb qui, assegura, és feliç. Tot i això, sembla que les coses s'han torçat a l'últim moment.

El motiu va ser el tema que tots dos van tractar fa unes hores. Un tema que estaria relacionat amb els diners i que ara és el tema de tothom. Pel que sembla, Andrea s'ha adonat de l'economia de Miguel Marcos i Belén.

On són els diners que hi havia a casa?

Des que es confirmés que Belén estava en procés de desintoxicació i que el seu representant l'havia enganyat amb els diners, els comptes de la col·laboradora són al punt de mira.

Belén  ho sap i, per això, no ha tingut cap objecció a fer públics els comptes que hi ha a casa seva. Amb el beneplàcit de Miguel Marcos i en tornar a Sálvame després de tres mesos de baixa, ho ha explicat tot.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Belén Esteban, Andrea Janeiro i Miguel Marcos estan molt units. | GTRES
 

La col·laboradora està farta que es parli d'ella, de la seva família i dels seus comptes. Per això, aprofitant l'embranzida mediàtica de la seva tornada de les vacances, la de Paracuellos ha parlat obertament.

«Estic en pau amb Hisenda, la meva empresa va bé. Sé com estan els meus comptes personals», explicava. I és que, des que Belén és empresària, els seus números al banc han augmentat.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, la dona de Miguel Marcos té clar que no tornarà a cometre el mateix error que va cometre fa anys. A més de confiar tots els seus diners a un representant, va deixar grans quantitats de diners a amics que no va tornar a veure mai més.

El 2019 la col·laboradora va aconseguir per fi pagar el deute de 700.000 euros amb Hisenda. El motiu va ser la mala gestió que va fer el seu exrepresentant, Toño Sanchís, de les seves finances.

Foto de Belén Esteban fa uns anys molt enfadada.
Belén Esteban al plató de 'Sálvame' fa uns anys. | Mediaset
 

Uns motius més que suficients perquè, durant anys, la col·laboradora de Sálvame tingués grans problemes econòmics. Gràcies al pas de temps, a Telecinco i el seu nou projecte empresarial, la dona de Miguel Marcos assegura que, actualment, tot està en ordre.

Una afirmació que tant Miguel Marcos com la seva filla Andrea Janeiro han pogut confirmar. La noia no pot estar més orgullosa de la seva mare i, encara que no vulgui saber res de les càmeres, sempre li dona suport en tot.

Aquesta vegada, la petita de la casa ha considerat necessari que la seva mare fes pública aquesta informació. Sembla que, de mica en mica, les coses a la família de Miguel Marcos i Belén Esteban es van posant al seu lloc.