Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau descobreixen la veritat del tractament del seu pare

Publiquen la imatge que mostra el preocupant estat de salut de Palau

Nacho Palau està patint una malaltia que, sens dubte, el va agafar desprevingut quan estava participant en l'última edició de Supervivientes.

L'escultor valencià va ser un dels concursants més destacats de l'esmentat reality i va entregar tot el que tenia per plantar-se a la final, a la qual va arribar molt minvat físicament.

Durant els últims dies de la seva participació en aquest format, Palau es va començar a trobar malament i va veure com el seu estat de salut flaquejava.

▶️ Vídeo del dia

A més, en un moment donat, una suposada al·lèrgia de Palau va fer saltar totes les alarmes i no va afrontar la final en les millors condicions, com es va poder comprovar a la prova d'apnea.

Nacho Palau sap que el seu estat de salut és preocupant

Després de finalitzar el reality, Palau va passar diferents proves després de diversos dies amb la cara inflada i alguns ja es temien el pitjor.

Fotomuntatge de Nacho Palau amb la cara inflada
Nacho Palau va tornar amb la cara molt inflada d'Hondures. | Telecinco
 

Finalment, i a través d'un comunicat a les xarxes socials, el valencià confessava que patia un càncer de pulmó. Des d'aquell moment, es posava sota les ordres dels metges per començar un tractament que està portant de la manera més digna possible.

«Hola a tots, estimats: Ja puc confirmar després de moltes proves mèdiques que tinc un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, que començaré immediatament», assegurava al seu dia.

«No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu part fonamental de la meva recuperació. Gaudiu dia a dia dels vostres éssers estimats, de tot el bonic que ens ofereix la vida, de riure, de compartir», deia el comunicat.

L'escultor valencià, enxampat amb cadira de rodes amb el seu xicot

El cas és que els problemes van començar només iniciar el seu tractament. I és que va haver de ser ingressat després de la seva tercera sessió de quimioteràpia. D'aquesta manera, durant les últimes hores hem vist Nacho Palau en companyia de la seva parella gràcies a la publicació d'una revista.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau ha estat fotografiat amb cadira de rodes. | Europa Press
 

A la portada de Diez Minutos, es pot apreciar com el seu xicot el porta en cadira de rodes i Nacho va vestit amb un pijama típic d'hospital.

La parella de l'escultor valencià és un dels seus grans suports, a més de la seva mare Lola Medina, que, per desgràcia, també pateix càncer des de fa uns mesos.

Fa uns dies, Nacho Palau tranquil·litzava els seus seguidors quan reapareixia a les xarxes després de l'alarma generada per aquest ingrés hospitalari en ple tractament.

A través d'uns stories, el supervivent donava senyals de vida i deixava entreveure que l'ensurt ja havia passat.

Nacho Palau torna a la televisió el pròxim dissabte

D'altra banda, ahir es va filtrar que Palau ha acceptat una oferta de Telecinco. S'asseurà en un programa de televisió al costat de la seva parella Cristian.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un storie de Cristian Villaela Nazal, el xicot de Nacho Palau
Palau anirà amb la seva parella aquest dissabte a 'Déjate querer'. | Instagram: @cristianvillelanazal
 

Ha estat una notícia que ha sorprès molts, ja que l'estat de salut de Palau no és el millor per anar a un plató de televisió.

La veritat és que Nacho Palau estarà aquest dissabte amb la seva parella a Déjate querer després del seu recent pas per Supervivientes 2022. Recordem que abans de viatjar a Hondures, també es va asseure al programa presentat per Toñi Moreno.

Sens dubte, serà una entrevista molt emotiva en què amb tota seguretat afloraran els sentiments de Nacho Palau. Un exsupervivent que ha de ser fort en aquesta etapa tan dura que està vivint.