Primer pla d'Ortega Cano.

El fill petit d'Ortega Cano ja sap si els seus pares se separaran

El pare de Gloria Camila, testimoni que un familiar de la seva dona l'ha posat contra les cordes

La tensió familiar entre José Ortega Cano i Ana María Aldón segueix el curs. Des que van comunicar als quatre vents que estaven en plena crisi matrimonial, la parella ha acaparat molts titulars els últims mesos. A més, lluny d'acabar amb la polèmica, també sortien a oferir el seu testimoni públic altres familiars com Gloria Camila i Gema Aldón.

Sens dubte, tothom era conscient que l'encara matrimoni només tenia dues opcions per triar: separar-se definitivament o donar-se una nova oportunitat. Tot i això, a mesura que transcorre el temps, sembla que la parella està més a prop de prendre la primera decisió que la segona.

Justament, diumenge passat, 4 de setembre, es va poder comprovar, una vegada més, que entre l'extorero i la dissenyadora tot està més que perdut. La tensa trucada en directe a Ya es verano entre tots dos, amb Verónica Dulanto d'intermediària, va fer saltar encara més les alarmes sobre un divorci imminent.

▶️ Vídeo del dia

Pocs dies després de produir-se aquest moment, avui, 7 de setembre, la revista Lecturas ha tingut com a protagonista un important membre del clan. Un familiar d'Ana María Aldón que no ha dubtat a posar contra les cordes el mateix Ortega Cano, pare de Gloria Camila.

Gema Aldón explota contra els Ortega: «José no és família de la meva mare»

Així és, ens estem referint a la filla de la dissenyadora, Gema Aldón, que ha ofert una entrevista per a aquest conegut mitjà. La veritat és que, des que la seva mare va començar una relació sentimental amb Ortega Cano, la jove sempre s'ha mantingut al marge de les càmeres.

Tot i això, quan va sortir a la llum la notícia que el matrimoni estava travessant un gran sotrac i les polèmiques declaracions de Gloria Camila, l'agent funerària va voler trencar el seu silenci.

En primer lloc, la filla de l'exsupervivent va voler mostrar el seu descontentament a Déjate Querer, programa on la seva progenitora va concedir una entrevista. Setmanes després, farta de la situació, va optar per seure al Deluxe, on va parlar alt i clar sobre els Ortega. «Estic cansada que s'assegui un i l'altre. S'ha acabat el parlar malament de la meva mare. No t'ho permetré ni a tu, ni a ningú de la teva família perquè tots teniu per on callar», advertia referint-se a Gloria Camila.

I, encara que al principi no tenia males paraules per al marit de la seva mare, ara, la seva opinió respecte al pare de Gloria Camila ha canviat. Així mateix, l'agent funerària ha explicat en exclusiva per a Lecturas la situació actual entre la seva progenitora i el torero. «José no és família de la meva mare, la família et dona suport i a la meva mare el seu marit no la recolza en cap moment», començava dient.

Gema Aldón
Gema Aldón va concedir una entrevista i va deixar les coses clares | TELECINCO

Cansada de guardar silenci durant tant de temps, Gema Aldón ha esclatat. «La meva mare està malament perquè l'han humiliat», prosseguia. «Es mereix ser feliç amb algú que l'estimi», llançava una 'pullita' a l'encara marit de la col·laboradora. D'altra banda, la noia ha aclarit que havia trigat a parlar públicament perquè no volia «fer mal als altres».

A més, per si no n'hi hagués prou, l'andalusa també ha tingut paraules per a Gloria Camila, amb qui té una pèssima relació. «Gloria Camila és mala persona, es creu superior», ha confessat. «Gloria no ha tingut respecte per ella», deia.

Per descomptat, aquesta demolidora entrevista no haurà agradat gens a Ortega Cano, ja que, novament, es troba a l'ull de l'huracà. Només el temps dirà com s'acabarà aquesta història. Contestarà públicament Gloria Camila a la seva encara germanastra quan surti de Pesadilla en el paraíso?

Ortega Cano, alleujat després de descobrir que Gema Aldón va rebutjar una important oferta

D'altra banda, aquesta exclusiva aterra a pocs dies d'estrenar-se amb magnificència el nou concurs de Telecinco, Pesadilla en el paraíso. Justament, en aquest reality es podrà veure Gloria Camila i, sens dubte, totes les mirades estaran posades en ella.

Tot i això, és inevitable pensar què hauria passat si, finalment, la fillastra d'Ortega Cano hagués decidit participar en aquest format. I és que, tal com ho va explicar Gema Aldón, la productora li va oferir un lloc al nou concurs de la cadena, on s'hauria vist les cares amb Gloria Camila.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano, exhaust del drama | TELECINCO

«A mi em van trucar per entrar a Pesadilla en el paraíso, però jo no vull anar a cap reality ara mateix», començava dient. «Jo no deixaré la meva nena sola dos mesos, l'any que ve igual... [...] Si jo volgués anar a un reality, en 10 anys m'han ofert infinitat de coses i hagués pogut parlar el que no hi ha als escrits», tancava.