Foto de Dora Postigo

Dora Postigo, la filla de Bimba Bosé, tindrà un germanet després de morir la seva mare

Bimba Bosé és una icona de l'estilisme espanyol, símbol que s'ha enfortit després de la seva trista mort

Dora Postigo s'ha fet gran. La filla de Bimba Bosé, nascuda el 2004, té actualment 18 anys i ha esdevingut una actriu, model i cantant espanyola. Està lluitant per triomfar al món de l'art, en què la seva mare i Miguel Bosé, han deixat petjada.

Dora ha treballat per a David Delfín, dissenyador i gran amic de la seva mare i que també va morir poc després de morir Bimba. Ara està d'actualitat, ja que és una de les estrelles de Rainbow, la nova pel·lícula de Paco León, que es podrà veure a Netflix ben aviat.

Aquesta pel·lícula, que es presenta al Festival de San Sebastián pot ser el suport definitiu per a Dora. Pels seus gens corre l'art, que també s'ha manifestat musicalment. Va començar a compondre les seves pròpies cançons amb 13 anys i el 2019 va llançar al mercat el primer senzill.

Dora, juntament amb la seva germana petita, June, van viure la garrotada més terrible de les seves vides amb la mort de la seva mare. Bimba va estar casada amb el pare de Dora, Diego Postigo, amb qui va mantenir una excel·lent relació fins a la seva mort.

▶️ Vídeo del dia

El 2014, Bimba va ser operada d'un càncer de mama que li va produir metàstasi en ossos, fetge i cervell. Va morir el 2017 sumint en un immens mar de dolor totes les persones que l'estimaven. Especialment a les seves filles i a la resta de la família, que van trigar a aixecar el cap.

Dora Postigo tindrà un germanet ben aviat

Dora Postigo manté una excel·lent relació amb el seu pare . El productor musical Diego Postigo va refer la seva vida amb Bárbara Lennie, una coneguda actriu espanyola que et sonarà per pel·lícules com El Reino, Magical Girl, Petra o La enfermedad del domingo.

La Dora tindrà un germà petit en uns mesos, segons avança la revista ¡Hola!. Als 38 anys, la madrastra de Dora Postigo està esperant el seu primer fill, el tercer per a Diego.

La noia sempre ha tingut a Bàrbara una figura materna, la que va perdre en la tendra adolescència. L'actriu s'ha desviscut durant aquests anys per les filles del seu xicot. Així, doncs, l'alegria familiar per la bona notícia és considerable.

La felicitat de Dora Postigo de moment actual

Dora Postigo està cridada a esdevenir una de les artistes més destacades de la seva generació. «Estic en un moment de calma abans de la tempesta», comenta amb relació a la imminent estrena de la pel·lícula que protagonitza. «No sé si m'hi acostumaré», diu en referència a l'atenció mediàtica.

Als photocalls ja se la rifen, tot i que és encara evident la seva manca de confiança i capacitat per parlar fluidament davant dels micros. Seria una mena de diamant per polir del qual veurem aviat si té talent per a la interpretació.

Respecte al moment que viu, el defineix com a «bastant normal, és un bon canvi d'etapes, he acabat Batxillerat i estic molt ben acompanyada, plena de família i molt feliç». A l'hora d'escollir una prioritat artística escull la música «sempre. Ara m'he ficat en la interpretació, però la música és el que m'acompanyarà sempre a la vida, espero».

Foto de Dora Postigo i Mitch, la seva parella
Dora Postigo s'està endinsant al món artístic | GTRES

Fidel a l'esperit de la seva generació, Dora és una activa defensora mediambiental. «Ara mateix és la causa més important. Es parla des de fa molt de temps, però la gent no se n'adona». Feminista, reivindicativa, però també profundament pessimista amb les grans causes, Dora és una representant típica de la generació Z.

Va caminant el seu camí amb l'objectiu de brillar amb nom propi i al marge de la seva nissaga familiar. De moment, en pocs mesos, li tocarà canviar algun bolquer i donar biberons al seu nou germanet o germaneta.