Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce comprova que la relació funciona bé i elles la coneixen

Enrique Ponce està al dia de l'avenç del romanç

Enrique Ponce es troba gaudint plenament del seu amor amb Ana Soria, amb qui té plans de casament. I, alhora, està comprovant que la seva exdona, Paloma Cuevas, també està molt feliç sentimentalment parlant. Sí, perquè sembla que la seva relació amb el seu nou xicot va vent en popa.

Segons s'ha revelat, la cordovesa ha estat gaudint plenament aquests dies d'un descans amb Luis Miguel, que les seves filles ja coneixen. Han estat junts, 'ocults' del món en una luxosa vila.

▶️ Vídeo del dia

Enrique Ponce ja coneix la situació de la seva exdona

El torero es quedava perplex fa unes setmanes amb la notícia que destapava el romanç entre Paloma i Luis Miguel. No es podia creure que un dels seus millors amics, amb qui ha compartit tants moments, hagués conquerit la seva ex. És veritat que va dubtar que la informació fos real, però la veritat és que es van publicar imatges de la cordovesa i el mexicà gaudint de diferents trobades.

Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas podria tenir un idil·li amb l'amic del seu exmarit | GTRES

Després de la revelació d'aquesta 'bomba' i després d'algun desmentiment per part de l'entorn dels protagonistes es van 'calmar les aigües'. Va deixar de parlar-se del suposat romanç i fins i tot es va creure que només s'havien vist per l'amistat que tenien. Però les xerrameques han tornat a sorgir i amb més força que mai.

El que ha passat és que la periodista Isabel González ha tret a la llum que la que va ser parella d'Enrique i el cantant han passat junts uns dies. Suposadament, han gaudit d'unes jornades en solitari, sense la companyia de ningú. I això, com és lògic, incrementa les especulacions sobre la història d'amor.

Al programa radiofònic Es la mañana de Federico ha revelat que la parella ha passat unes setmanes en una vila de luxe per a dos a la prestigiosa urbanització La Zagaleta. Aquesta, que s'ubica a la localitat malaguenya de Benahavís, ha estat el seu refugi per gaudir plenament i presumptament del seu amor sense mirades indiscretes.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Luis Miguel i Paloma Cuevas comparteixen moltes escapades, però no confirmen res | GTRES

De la mateixa manera, s'ha exposat que han passat la tercera setmana d'agost a aquesta residència estival. I allà, segons sembla, «van haver d'arribar amb avió privat o amb cotxe amb vidres tintats». Sí, perquè no se'n van poder prendre imatges en cap moment.

Enrique Ponce descobreix més dades singulars de la trobada

El xicot d'Ana Soria ha vist, a més, que s'han donat a conèixer altres detalls singulars de la trobada entre el seu ex i el seu amic. Entre aquests, per exemple, que la vila on es van allotjar fins i tot ha acollit estades de diverses personalitats com la de Putin, el president de Rússia.

De la mateixa manera, diversos mitjans han publicat converses amb persones de l'entorn de Paloma i Luis Miguel. I aquestes han tornat a insistir que no hi ha res entre ells tret d'una amistat de molts anys, com també ho és la dels seus respectius pares. Fins i tot han vingut a exposar que seran vistos junts més vegades perquè no tenen res a amagar.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Enrique Ponce, molt atent a la relació entre Paloma Cuevas i Luis Miguel | Xarxes Socials

Sigui com sigui, el romanç no s'ha pogut confirmar, encara que hi ha situacions que semblen deixar clar que va vent en popa. Affaire que no sabem si serà del gust del torero, que està absolutament centrat en la tornada a les arenes i en la seva relació actual. El temps dirà si la cordovesa ha tornat a trobar l'amor.