Imatge de Juanra Bonet.

Juanra Bonet li confirma a la seva dona que s'ha acabat de la pitjor forma

Juanra Bonet es queda sense paraules després de la notícia que ha rebut

Juanra Bonet és un presentador conegut per tothom que duu a terme les tasques de presentador a Antena 3 des de fa gairebé una dècada. Especialment, Bonet va saltar a la fama gràcies a ¡Boom!, un format que li ho ha donat tot a la televisió i que actualment ocupa la franja entre les 19:00 i les 20:00.

Juanra ha confirmat a la seva dona, i per tant a tota la seva família, que s'haurà de posar a buscar feina. I tot després de la darrera decisió d'Atresmedia respecte al programa ¡Boom!, que l'ha afectat de manera notable.

▶️ Vídeo del dia

I és que Juanra Bonet fa vuit anys que presenta aquest format que tanta audiència li va donar al seu dia a la cadena de San Sebastián de los Reyes. El cas és que el presentador no s'esperava que, ni de bon tros, els seus caps anessin a dur a terme una revolució a la graella de les tardes d'Antena 3.

Juanra Bonet sap que és definitiu encara que vulguin allargar l'agonia

Aquest terratrèmol ha arribat després que fitxessin Sonsoles Ónega fa poc més d'un mes. Va ser una incorporació a so de bombo i platerets que molts no esperaven que es produís després que Sonsoles portava mitja vida a la cadena de Fuencarral.

Captura de Juanra Bonet al plató de 'Boom!'.
Juanra Bonet no sap quin futur li espera a Antena3 | Atresmedia

Ahir mateix, la mateixa Sonsoles explicava com s'havia produït aquest fitxatge per Antena 3 al programa de Pablo Motos, El hormiguero.

La cosa és que Bonet no n'era conscient fins fa poc que la cadena que va creure en ell per presentar ¡Boom! des del 2014 farà certs canvis. I per desgràcia per a ell, té els dies comptats a la principal cadena d'Atresmedia. La veritat és que el nou programa que té al cap Antena 3 perquè Sonsoles Ónega comenci la seva carrera en aquest grup de comunicació, apartaria Juanra Bonet d'aquest format.

Sonsoles Ónega, la gran culpable que es quedi sense feina

Estem parlant d'un concurs, presentat per Juanra Bonet, que el proper divendres 9 de setembre fa vuit anys en antena i que sens dubte ha deixat moments memorables durant tots aquest temps.

Fa temps, la cadena d'Atresmedia apostava fortament per emetre tres concursos a la graella, Ahora caigo, ¡Boom! i Pasapalabra. La veritat és que fa poc temps que Ahora caigo va tirar fer caure la persiana.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega és la culpable que el seu company es quedi sense programa | GTRES

a. I tot apunta que ¡Boom! ho farà els propers dies, tot i tenir encara un bon nombre de programes gravats.

La decisió que ha de prendre la cadena de San Sebastián de los Reyes és veure què fa amb totes aquestes entregues de l'espai de Juanra Bonet. I si les deixa a l'oblit o bé emet aquest espai en una altra franja que no coincideixi amb el nou programa de Sonsoles Ónega.

El futur de Bonet és tota una incògnita

La realitat és que el format d'Antena 3, tot i que en el passat va obtenir una audiència brutal, en els últims temps gairebé no passava de l'11%. I és que es quedava molt lluny dels números de Tierra amarga, Amar es para siempre o Pasapalabra.

Ara només falta saber quin pla tenen entre mans els caps de Juanra Bonet i quin és el seu futur professional després que ¡Boom! deixi d'emetre's d'aquí a unes setmanes. Fins al mes de juny, Bonet també presentava ¿Quién quiere ser millonario? i veurem si la cadena renova la confiança perquè el seguim veient a Antena 3.

També és un misteri saber què versarà el nou espai presentat per la filla de Fernando Ónega, tot i que tot apunta que tocarà temes d'actualitat, segons han publicat diversos mitjans digitals.