Foto de Nacho Palau

Nacho Palau, obligat a renunciar al seu gran somni per culpa de la malaltia

El finalista de 'Supervivientes' ha hagut de posposar els seus plans

Nacho Palau segueix immers en la lluita contra el càncer. Això, però, també l'ha portat a cancel·lar alguns dels seus plans. De fet, tenia pensat a endinsar-se al món de la restauració amb un pretensiós projecte que s'ha vist obligat a posposar.

«»Ja puc confirmar, després de moltes proves mèdiques, que estic passant un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament. Començaré a tractar-me immediatament", compartia fa tot just una setmana amb els seus seguidors.

Nacho Palau
Nacho Palau està totalment centrat en la seva recuperació | EUROPA PRESS

«Em sap greu haver estat desconnectat últimament, però avui em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia», assegurava. La malaltia ha canviat la vida de l'exsupervivent completament, portant-lo fins i tot a reconciliar-se amb el seu ex, Miguel Bosé. Tots dos han deixat enrere les picabaralles del passat i l'artista li ha ofert tot el seu suport en aquests durs moments.

Fotomuntatge story Nacho Palau anunciant càncer de pulmó
Captura de pantalla del missatge d'ànims d'Anabel Pantoja a Nacho Palau | Instagram @ANABELPANTOJA00

«Pel que m'expliquen, alguns companys de professió ja s'haurien posat en contacte amb Miguel Bosé i, a hores d'ara, ja ho sabria», donaven a entendre des de l'entorn proper del cantant.

«Tampoc donaré moltes més dades, perquè la informació no em correspon donar-la a mi. Però, Miguel Bosé n'està al corrent», afegeixen sobre això. «No tinc dubte que Miguel Bosé estarà al costat dels seus fills, de tots quatre, ho tinc claríssim», sostenen.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Foto del xicot de Nacho Palau, Cristian Villela, sortint de l'hospital emocionat | Europa Press

No hi ha dubte que la ruptura de la parella va ser molt traumàtica, no només per a ells, sinó també per als seus fills. Els quatre germans havien de separar-se temporalment, i mentre dos es quedaven vivint a Mèxic amb Bosé, els altres dos tornaven a València amb Palau. L'exsupervivent ha lluitat molt per reunir els quatre nens i això ha provocat una dolorosa batalla legal en què continuen immersos avui dia.

Nacho Palau segueix immers en la lluita contra el càncer

«Com m'he de posar jo en una simple separació? No puc, ni amb els meus fills. Em va sorprendre i em va fer moltíssima pena perquè Nacho, ja ho has vist, és un noi maquíssim, però això no vol dir que el meu germà sigui el dolent de la pel·lícula. No. En parella no t'hi pots ficar», opinava fa poc Lucia Dominguín.

«Aquests nens han crescut junts i junts es mantindran. Aquests nens passen més temps junts que el que jo passava amb els meus germans i jo tinc un vincle amb els meus germans terrible. Aquests nens s'adoren, estan diàriament jugant a la Play», deia sobre els seus nebots.

Recentment, i després de compartir el complicat diagnòstic, Nacho havia d'anar d'emergència a l'hospital per una lleu complicació després de rebre les primeres sessions de quimioteràpia.

Cristian Villela
Storie de Cristian Villela Nazal, el xicot de Nacho Palau | CRISTIAN VILLELA NAZAL @CRISTIANVILLELANAZAL

Però, per sort, ja hauria rebut l'alta i segons les darreres informacions «està millor i s'ha desinflat». I és que la seva família «no el deixa mai sol». El que tampoc se separa de l'exsupervivent és la seva parella, Cristian, que s'ha convertit en el seu suport més gran durant aquests dies tan complicats. Fa poc, tots dos eren fotografiats mentre Palau era traslladat amb cadira de rodes als afores de l'hospital.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau pensa lluitar fins al final per vèncer la malaltia | Mediaset

El mateix valencià va voler enviar un missatge d'allò més tranquil·litzador als seus seguidors i deixava clar que «ja hi ha dies de calma». Ara, continuarà recuperant-se des de casa i amb l'afecte dels seus, que aprecia més que mai.

«No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu una part fonamental en la meva recuperació», prometia en el seu comunicat.

«Gaudir dia a dia de qui estimes, de tot el bonic que ens ofereix la vida, de riure, de compartir, d'una abraçada, d'un somriure i recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços», aconsellava als seus fans ara que travessa els dies més grisos de la vida.

▶️ Vídeo del dia