Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco s'enfada en veure com Antonio David Flores parla d'una altra dona

Marta Riesco té por de les conseqüències d'unes paraules tan dures

Marta Riesco viu la vida que fa molts mesos anhelava. Ella mateixa s'encarrega de retransmetre gairebé al minut com és d'idíl·lica la seva existència al costat d'Antonio David Flores. Ja no han d'amagar el seu amor, de manera que ella omple les seves xarxes de fotos, de dedicatòries, de stories i de mostres d'afecte hora sí, hora també.

Fa uns mesos, però, Marta va voler prendre's un descans. Estar permanentment sota els focus va provocar que entrés en un principi de depressió i que patís severs atacs d'ansietat. Ara que l'estabilitat ha tornat a la seva vida, confessava fa uns dies que havia demanat tornar a la seva feina habitual a Mediaset.

Això significa deixar de ser notícia per ser 'la parella de' i abandonar la faceta de personatge, asseient-se als platós per parlar de la seva vida. Marta va demanar, segons explica, treballar amb els seus reportatges al carrer, seguir editant vídeos com havia fet sempre i passar a un segon pla.

Antonio David Flores torna a caminar

Mentre ella acaparava totes les mirades, Antonio David es va mantenir al marge. Únicament ha anat publicant contingut al seu canal de Youtube (cada vegada amb menys seguiment) i ha dedicat l'estiu a descansar. L'hem pogut veure amb Marta de restaurant en restaurant, en hotels i en saraus diversos, gaudint de l'estiu.

De fet, són molts els que ja dubtaven que l'Antonio David més combatiu i incisiu tornés algun dia. Tot i això, on n'hi ha hagut, sempre en queda. L'estrena d'En el nombre de Rocío és la munició perfecta que l'exmarit de Rociíto necessitava per ressorgir.

Així doncs, ha anunciat que comentarà la docusèrie de la seva exparella des del seu canal de Youtube. Això no ha agradat gaire a Marta Riesco perquè, indirectament, li pot afectar també a ella i al seu treball.

Antonio David Flores
Antonio David Flores ha llançat un missatge des de la terrassa de Marta Riesco | YOUTUBE

L'exguardia civil és conscient que ha de trepitjar l'accelerador i pujar de marxa perquè les seves paraules tinguin repercussió. Així doncs, anunciava que no amagarà res i que explicarà la seva versió del que digui Rocío.

Crida especialment l´atenció que faci l´anunci des de la terrassa del pis de Marta Riesco, que és la mateixa en què s'enregistra El columpio de Marta. Ja s'estan complicant de nou les coses, cosa que posa molt nerviosa Riesco, per les implicacions que pot tenir això a Telecinco.

Els missatges més contundents que disgusten Marta Riesco

Antonio David Flores carrega contra la seva exparella. «Has deixat cadàvers pel camí, la teva germana Carlota Corredera, el teu nou amic, aquell que visites a casa seva, Jorgeja, i ja no se us veu a cap dels dos per enlloc».

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David Flores, junts però sense compromisos (professionalment) | GTRES

«El mal d'altura és fotut, sobretot quan et penses que ets un ésser superior i una abanderada, empoderada de no sé de quina pel·lícula. L'audiència els ha dit que per aquí no va bé i l'hòstia fa mal». Comenta Antonio David sobre la baixa audiència del programa.

L'exguàrdia civil no entén com Rociíto pot estar en contra de tota la família. «T'has parat a pensar com algú pot estar en contra de tots i de cadascun dels seus familiars? Et pregunto: Per què tots tenen la culpa de l'abandonament i de la desídia que has tingut fins ara amb tots ells?».

▶️ Vídeo del dia

Antonio David Flores no calla i Marta Riesco s'empassa saliva, resant perquè aquestes paraules no li esquitxin professionalment. «Sigues valent i explica la veritat de la teva vida», insta Antonio David a la mare dels seus fills, no sense criticar també Fidel Albiac

Cal reconèixer que alguna de les seves ocurrències té certa gràcia. Així doncs, proposa que En el nombre de Rocío s'hauria de dir Ahora es tarde, señora. «Greu error parlar en nom de persones que ja no estan entre nosaltres i que no poden posar en dubte la teva versió». Antonio David Flores torna a la seva essència.