Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, avergonyida en saber què fa la seva mare al llit

Andrea s'ha quedat sense paraules en sentir el que Belén Esteban ha explicat en directe

Andrea Janeiro sempre ha deixat de manifest que vol estar lluny del focus mediàtic perquè vol tenir una vida tan anònima com sigui possible. Tot al contrari que la seva mare, Belén Esteban, que és un dels personatges més presents a la premsa rosa.

A més a més, la de Paracuellos gaudeix del seu treball de col·laboradora a Sálvame. Un programa en què ara ha fet unes declaracions íntimes que han avergonyit la seva filla. Andreíta no ha sabut on ficar-se després de veure la seva mare explicar què fa al llit amb el seu marit, Miguel Marcos.

Andrea Janeiro, perplexa per les confessions de Belén Esteban

La filla de Jesulín ha vist que la seva mare, tot i no estar 100% recuperada del seu accident, ha tornat a treballar. S'ha incorporat a Sálvame, encara que amb condicions especials. Així, s'ha adquirit per a ella una butaca nova que li permet tenir la cama afectada enlaire en tot moment.

La situació de salut en què es troba la progenitora d'Andrea ha fet que María Patiño li hagi volgut fer diverses preguntes. I totes relacionades amb la seva vida sexual.

La presentadora ha fet al·lusió que tant Canales, que va patir una cornada que ha fet malbé els seus genitals, com Esteban tindrien problemes per intimar. Davant d'això, Belén deia: «Això meu, gràcies a Déu, ha estat una cama i no allò altre».

Després, Maria li preguntava: «Fas vida completament normal?». I això responia: «Si t'hi refereixes, completament normal. Hi ha coses que no les puc fer encara, però això gràcies a Déu sí que ho puc fer».

Belén Esteban i Miguel Marcos
Andrea Janeiro ha vist Belén donar detalls de la seva vida sexual | EUROPA PRESS

La conductora de Sálvame va voler continuar traient confessions a la seva companya. Per això, li va manifestar: «Jo estava preocupada per ella, per la postura al llit, però tot bé no?». I l'ex de Jesús Janeiro no callava: «Ens busquem la vida, però tot correcte, reina».

Després de sentir aquesta resposta, Patiño no va poder evitar arrencar a riure i després seguia tirant-li de la llengua. Per això va afegir: «Això sí, m'imagino que qui fa tota la feina és Miguel». Un comentari que feia saltar la col·laboradora: «Això és el que tu dius».

▶️ Vídeo del dia

«A veure si tu et penses que jo soc submisa. No, María. Jo ho dono tot i sempre ho he donat tot», confessava. Tot i això, cal no oblidar que no és la primera vegada que Belén parla de la seva vida sexual.

Al programa La Resistencia va reconèixer que ella i el seu marit eren molt fogosos i que mantenien relacions diverses vegades a la setmana.

Andrea Janeiro veu la seva mare més 'desllenguada' que mai

La germana de Julia Janeiro està veient a la tornada a la seva feina a Belén més atrevida i amb menys pèls en la llengua que mai. Exemple no és només que hagi parlat a la televisió de la seva vida sexual, sinó que no ha dubtat a reconèixer les seves addiccions, com a resposta als atacs de Sofía Suescun.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro ha topat amb la versió més contundent de la seva mare | GTRES

Però és que, a més a més, s'ha mostrat més vehement del que és habitual per defensar la relació de parella d'Anabel Pantoja i Yulen. Davant les crítiques que estan rebent, ella ha volgut posicionar-se del seu costat. Ho ha fet dient: «duraran».

«S'ha apostat molt poc per aquesta relació, però crec que la cosa va molt bé. Cadascú té el seu espai i sap què ha de fer. Ara com ara ho veig molt bé, però no sé què passarà d'aquí a un temps».