Carlota Corredera

Carlota Corredera assalta la banca i anuncia per sorpresa que torna a Telecinco

Carlota Corredera acaba així amb tots els rumors

Carlota Corredera ens va sorprendre el darrer mes de març quan va deixar de presentar Sálvame després de 12 anys treballant-hi. La seva marxa va generar un gran enrenou i, encara que ella va dir que era perquè preparava nous projectes, els seus detractors van parlar d'acomiadament encobert. És més, des de llavors, ha hagut de suportar tota mena d'especulacions perquè el seu retorn a Telecinco encara no s'havia produït.

Tot i això, els que estan en contra d'ella i han difós tota mena de rumors, ara, s'hauran quedat estupefactes. La gallega torna de manera immediata a Mediaset i amb nou programa.

Carlota Corredera torna a Telecinco

La dona de Carlos de la Maza ha hagut de suportar durant mesos que els seus enemics especulessin i es burlessin de la seva situació. Entre ells hi ha Jesús Manuel i Antonio David, que fa uns dies destacaven el fet que havia estat acomiadada i no tenia projecte per tornar a la cadena de Fuencarral. Una postura que compartien tots els qui l'han atacada i insultada per la seva defensa de Rocío Carrasco.

Carlota va explicar quan va deixar Sálvame que ho feia per afrontar noves feines, encara que hi va haver qui no la va creure. Sí, van existir persones que afirmaven amb rotunditat que havia estat acomiadada perquè no agradava la vehemència amb què donava suport al testimoni de la filla de Rocío Jurado. Fins i tot, deien que pràcticament estava vetada a Mediaset i que no s'esperava tornar a comptar amb ella, almenys de manera imminent.

Tanmateix, tots aquests s'hauran quedat bocabadats en veure que estaven molt equivocats. La cadena i la productora La Fábrica de la Tele l'estimen i tornen a comptar amb ella. Així, les últimes hores s'ha anunciat la seva pròxima tornada amb nou programa.

¿Quién es mi padre? és el títol de l'espai que presentarà. Es tracta d'una docusèrie de recerca que tindrà com a protagonistes homes i dones fruit d'una relació entre un famós del nostre país i una persona anònima: són famosos que no han reconegut en cap moment aquesta paternitat

Els adults al voltant dels quals girarà aquest espai, com s'indica, «estan segurs de qui és el pare, tenen proves i respostes, però també moltes preguntes i un tortuós camí recorregut des de la infància».

«Què suposa veure constantment el teu pare als mitjans sense que t'hagi reconegut com a fill? Com és sentir que el teu pare t'ignora i no t'estima? Com s'afronta el judici de l'opinió pública quan et qualifiquen d'interessat i oportunista?».

Corredera serà l'encarregada de mostrar-nos el punt de vista del fill no reconegut en cada episodi. A més, també conduirà l'espectador pel conjunt de proves i testimonis que avalen la seva postura.

De moment, no hi ha data d'estrena, però ja s'ha indicat que es començarà a emetre molt aviat i la periodista està molt il·lusionada, tal com s'ha vist a Twitter: «Doncs sí, Carlota torna. Gràcies a La Fàbrica de la Tele i a Mediaset per la confiança i l'oportunitat. I gràcies per l'afecte que estic rebent. Us espero molt aviat a ¿Quién es mi padre?».

Carlota Corredera rep l'afecte del públic

L'expresentadora de Sálvame ha vist que només revelar-se la seva tornada a Telecinco s'ha generat un enorme enrenou a la xarxa. És clar, perquè moltíssims espectadors estan encantats amb la notícia i així ho han deixat de manifest: «Quina alegria tornar-te a veure a la televisió, Carlotiña!, amb més força que mai».

En aquesta mateixa línia trobem: «Sempre i sempre amb tu», «Me n'alegro molt per tu i per nosaltres. Teníem ganes de tornar a veure't» i «Va ser un desig que es va fer realitat i jo que me n'alegro. On tu siguis, jo hi seré».

▶️ Vídeo del dia