Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Iker Casillas es queda sense paraules en conèixer la nova feina de Sara Carbonero

Sara Carbonero sorprèn tothom, fins i tot Iker, amb la seva nova faceta professional

Sembla que Sara Carbonero no està passant per un bon moment en l'àmbit sentimental. Ha trencat amb Kiki Morente, amb qui havia tingut una relació de nou mesos i havia recuperat l'alegria després d'Iker Casillas.

Tanmateix, en el terreny professional tot va sobre rodes. Fins i tot, s'ha atrevit a fer un pas més enllà i ha sorprès tothom treballant com a dobladora de dibuixos animats.

Iker Casillas, sorprès amb la nova faceta de Sara Carbonero

Fa temps, Sara Carbonero va deixar la televisió per anar-se'n a la ràdio. Ara treballa a Radio Marca, exactament al programa 'Que siga el baile', on entrevista rostres coneguts del nostre país. Així, ha tingut xerrades amb figures com Sebastián Yatra, Álvaro Soler, Edurne o Miguel Ángel Muñoz, entre d'altres.

Primer pla del porter Iker Casillas
Iker Casillas ha conegut una nova faceta de Sara Carbonero. | EP 

Aquesta faceta periodística la compagina amb la moda, ja que té una marca, Slow Love, amb la seva amiga i companya de professió Isabel Jiménez.

Però ara ha decidit fer un pas més. Per a sorpresa de tothom, fins i tot d'Iker Casillas, el seu ex, ha optat per convertir-se en dobladora.

Ha estat l'encarregada de donar la notícia als seus seguidors a les xarxes socials amb una fotografia de si mateixa a l'estudi d'enregistrament. L'ha acompanyat del missatge següent: «Estic feliç per poder compartir per aquí que he posat la meva veu a Tiffany Peluchi».

«És un dels personatges de 'Los tipos malos', la nova comèdia d'animació de l'any. Ha estat una experiència meravellosa», ha explicat Sara Carbonero.

La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid
Sara Carbonero s'ha mostrat molt il·lusionada pel seu nou projecte. | GTRES 

Amb aquestes paraules, l'ex d'Iker Casillas ha deixat de manifest que està encantada amb aquesta feina i n'ha donat algun detall més. «Tiffany és una reportera molt peculiar i espontània que anirà narrant en directe les aventures i desventures de la banda d'atracadors més buscada i divertida del planeta».

De la mateixa manera, ha aprofitat per indicar quan es produirà l'estrena d'aquest film. «Arribarà als cinemes el 18 de març, no us la perdeu!».

Es tracta d'una ficció de dibuixos animats dels Estats Units que està dirigida per Pierre Perifel. S'ha basat en els llibres homònims d'Aaron Blabey i explica la història de cinc delinqüents que s'estableixen una meta molt complexa. Res més que intentar-se portar bé.

Sara Carbonero rep felicitacions pel seu nou projecte

L'exdona d'Iker Casillas ha deixat clar que aquesta nova experiència, on ha compartit tasques de doblatge amb Santi Millán o Joaquín Reyes, l'ha fet molt feliç. Felicitat que s'ha vist augmentada quan ha rebut els millors desitjos i felicitacions d'amics i companys.

La seva publicació a Instagram ha comptat amb els «m'agrada» de Raquel Perera, Carme Chaparro, Susana Guasch o Esther Cañadas. Sense passar per alt que també ha rebut missatges des de la seva amiga Isabel, que li ha dit «Love Tiffany», fins a Nira Juanco. «Quin projecte més xulo! Desitjant anar al cinema per veure-la i escoltar-te».

Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc
Sara Carbonero ha rebut moltes felicitacions per la seva tasca com a dobladora. | GTRES 

Fins i tot els seus seguidors li han volgut donar l'enhorabona. «No deixis de fer el que fas, amb l'ànima sempre», «M'alegro molt. Desitjant anar-la a veure» o «Felicitats per aquest projectàs!».

«Que bonic que estiguis fent coses tan diferents!» o «Felicitats! Segur que ho has fet genial».