Foto d'Iker Casillas.

Iker Casillas, trist per la decisió que acaba de prendre el seu fill gran

Iker rep un revés per part del seu fill Martín

Iker Casillas va ser tota una referència al Reial Madrid. Es va convertir en llegenda després d'estar més de 15 anys al primer equip del club: va guanyar Champions, Lligues i molts més títols de pes amb el conjunt blanc.

Després d'abandonar el club, a l'estiu del 2015, se'n va anar amb la seva família a Porto a una altra lliga de menys nivell. Ho va fer així fins que el 2019 va haver de deixar el futbol per aquell infart que va patir mentre s'entrenava amb el seu equip. Després d'aquests problemes de salut que va superar de la millor manera, Casillas va tornar al club blanc per treballar com a director adjunt de la Fundació Reial Madrid.

La veritat és que no li ha anat malament durant aquest temps que porta al càrrec. Ara, hem sabut que el seu fill Martín, el major dels dos, vol heretar l'empremta esportiva que va deixar Iker, com no podia ser d'una altra manera.

Iker Casillas està trist després de la decisió del seu fill gran

La veritat és que el darrer estiu Martín Casillas Carbonero arribava al Reial Madrid per jugar al Benjamí B del club blanc després d'estar l'últim any al Pozuelo. Tanmateix, el fet que més has estranyat d'aquest inici futbolístic del fill major de Casillas és que el nen juga amb el cognom matern. Així intenta passar una mica més desapercebut a les instal·lacions del club blanc i als partits que juga amb el seu equip.

Foto d'Iker Casillas
Iker Casillas està preocupat. | GTRES

Cal dir que el petit futbolista ho va fer d'allò més bé al Pozuelo i els tècnics del Reial Madrid s'hi van fixar. Van voler comptar amb el petit Martín per a l'equip benjamí del club que li va donar tantes alegries al seu pare. Tant Sara Carbonero com Iker Casillas han anat diverses vegades als entrenaments i als partits del seu nen des que va començar el curs 2022-2023.

Martín Casillas no porta el cognom d'Iker al camp

És evident que el noi té maneres i, sens dubte, seguir els passos del seu pare seria una gran il·lusió per a Iker Casillas. Això sí, s'ha quedat una mica trist després de conèixer que el nen no portarà el seu cognom a la samarreta de porter.

El Madrid ha volgut protegir el fill d'un jugador que ha estat sant i senyal del conjunt blanc. Això sí, quan comenci a destacar, vagi cremant etapes i creixent com a porter de futbol, serà molt difícil ocultar que el bo de Martín és fill d'Iker Casillas.

El nen vol seguir aquest camí que va començar el seu pare també des de ben petit. Des dels nou anys, aquest va estar a la disciplina de les categories inferiors del Reial Madrid: l'ex de Carbonero va militar al club blanc durant 25 anys. Ara, el seu fill vol repetir la història d'Iker Casillas, encara que no serà fàcil, perquè tothom n'estarà pendent en els pròxims anys. De moment, vol passar desapercebut i ja veurem quant de temps dura aquest anonimat als camps de futbol de la Comunitat de Madrid.

D'altra banda, Casillas continua treballant com a comentarista al Mundial de Qatar per a TVE i sempre està atent a la salut de la seva exdona. Ella està ingressada des del dilluns 21 de novembre després de ser operada d'urgència després de passar una revisió rutinària. Casillas segueix al minut les informacions sobre el seu estat i com estan els fills, que s'han quedat a càrrec d'Irene, la germana de la periodista esportiva.