Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Iker Jiménez a un acte promocional

Iker Jiménez té «una gran exclusiva» sobre el coronavirus a Telecinco

El presentador ho explicarà tot aquest mateix dijous

Primer pla d'Iker Jiménez a un acte promocional
Iker Jiménez ha promès explicar alguna cosa molt sorprenent | GTRES

La crisi de la Covid-19 ens ha canviat la manera de viure i ens ha portat la 'nova realitat'. Quan encenem la televisió sempre ens expliquen coses relacionades amb la pandèmia, fins i tot s'han realitzat programes especials per explicar-nos tot el que s'amaga darrere aquest virus.  

El programa presentat per Iker Jiménez és un d'aquests programes. Fa ja unes setmanes que Telecinco ha estrenat el nou espai anomenat 'Informe Covid', presentat per Iker Jiménez. Cal recordar que el periodista, per allà al mes de febrer, va ser un dels primers a alertar sobre la perillositat d'aquest virus quan a Espanya gairebé no hi havia casos. Alguns el van criticar per ser alarmista, però ara resulta que va tenir raó.

El presentador ha deixat a tots els espectadors molt intrigats. Iker Jiménez promet una gran exclusiva que donarà a conèixer aquest mateix dijous en el seu programa. Com sempre, analitzarà aspectes relacionats amb el coronavirus, encara que aquesta vegada comunicarà alguna cosa que, segons ell, és molt important.

Iker Jiménez avisa de la importància del seu programa

«Crec que és un dels programes més importants», ha dit el presentador durant la promoció del programa, que promet ser molt interessant. Actualment, Iker Jiménez és un dels periodistes més entesos sobre tots els aspectes relacionats amb la pandèmia. Jiménez és capaç de descobrir coses realment sorprenents.

En el seu programa emès a Cuatro, 'Cuarto Milenio', el presentador fa molts anys que ens demostra del que és capaç d'esbrinar junt amb la col·laboradora Carmen Porter, que també és la seva dona. Ara el periodista ha deixat a tothom amb la intriga de saber quina és aquesta gran exclusiva que ha promès a tots els espectadors de Telecinco.

El programa d'aquest dijous portarà el nom de 'Horizonte', cosa que el mateix Iker Jiménez hauria demanat expressament. «Sempre vaig voler tenir un programa anomenat Horizonte», ha dit en les seves xarxes socials. El presentador i la seva dona fa mesos que estudien i expliquen tot el que envolta aquesta pandèmia, que segueix sent una incògnita.

No hi ha una versió coherent ni oficial de l'origen del coronavirus. Iker Jiménez ha estat un dels pocs que ha volgut anar més enllà, segur que en l'exclusiva d'avui té alguna cosa especial per explicar.