Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Iker Jiménez

Iker Jiménez, sense paraules amb la foto que mai esperava veure de la seva dona

Iker Jiménez està al·lucinant amb el protagonisme de Carmen Porter a les xarxes

Iker Jiménez ha passat uns mesos molt complicats per la pèrdua de dues persones especials per a ell. Ens estem referint a José Luis Balbín, el seu referent, i a Paloma Navarrete, la seva amiga i col·laboradora. Ara, però, està aprofitant les vacances d'estiu per oblidar-se de tot, recarregar-se d'energia i afrontar la nova temporada.

Com és lògic, està gaudint del descans amb la seva dona, Carmen Porter. Una dona que ha passat a generar un gran enrenou a les xarxes per la imatge que ha decidit compartir amb els seus fans.

Iker Jiménez, perplex per la instantània

El presentador de Cuarto Milenio ha marxat de vacances a Cadis amb la seva dona i la seva filla Alma. Un lloc on estan aprofitant no només per rebre l'afecte dels ciutadans, com ha revelat ell, sinó per gaudir del bon temps, del mar i de l'exquisida gastronomia.

Tant ell com Carmen estan compartint amb els seus seguidors a les xarxes algunes imatges d'aquest viatge que estan fent. No obstant això, n'hi ha una que ha pujat ella que està generant una gran expectació. És una fotografia a contrallum, amb el mar de fons, on la dona d'Iker presumeix de figura i, en concret, de cames.

«Recarregant piles» és el text amb què ella ha decidit acompanyar aquesta instantània que ha deixat bocabadat el periodista. I no tant per la imatge en si, sinó per l'enrenou que ha provocat.

Iker Jiménez, atònit davant els afalacs

El conductor d'Horizonte s'ha quedat al·lucinat amb la quantitat de 'likes' que ha rebut la publicació de Porter, més de 2.500. Però, a més a més, pel nombrós conjunt de comentaris que hi està deixant. Comentaris que, majoritàriament, incideixen a ressaltar les seves magnífiques cames.

Així, li han escrit coses com «Quines cames!» o «Quin bon cos». I això sense oblidar altres missatges com a «Molt sexy, I love you», «Estàs estupenda» i «És 'top model'».

Iker Jiménez posant amb la seva dona Carmen Porter
Iker Jiménez està al·lucinant amb tots els comentaris que genera la publicació de Carmen Porter | Mediaset

I en aquesta mateixa línia ens topem també amb aquests: «Brutal», «Iker, xaval, quines fotos li treus a la teva dona» i «Estàs feta tota una model!». Sense oblidar tampoc: «Visca les cames de la Porter. Ni Lola Flores ni Tina Turner ni res».

«Aquest contrallum ja ha d'estar imprès en samarretes. Ni extraterrestres ni res» i «La nostra deessa mil·lenària», escrivien altres usuaris.

«Cos d'anunci», «Espectacular», «'Top', 'top'» i «Guapíssima» són altres de les floretes que Carmen ha rebut per la instantània.

Iker Jiménez i Carmen Porter en un photocall de Cuatro
Carmen, la dona d'Iker Jiménez, està rebent moltes floretes per les cames que té | GTRES

A més, hi ha seguidors d'Iker Jiménez i de la seva parella que han aprofitat per desitjar-los unes bones vacances i per recordar-los que els troben a faltar. En concret, ho han fet amb frases com «Aprofiteu per gaudir i desitjant que torneu» i «A passar-ho molt bé. Esperant la nova temporada de La Nau del Misteri».

Tot i que no tot estan sent elogis i missatges d'afecte, ja que també hi ha comentaris que deixen de manifest que Jiménez hauria fet algun retoc a la foto perquè ella aparegui millor. De fet, ho han exposat dient coses com «Que bé retallis la silueta».

Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro
Per a alguns internautes, Iker Jiménez ha fet algun retoc a la imatge perquè Carmen llueixi més espectacular| CUATRO

Sigui com sigui, retocada o no, la veritat és que la dona d'Iker ha 'agitat' les xarxes socials amb aquesta publicació. I és que no ha deixat indiferent ningú a Instagrami possiblement menys encara el presentador, que estarà encantat amb aquesta.