Primer pla de Rocío Flores.

El pitjor enemic de Rocío Flores anuncia que canvia la tele pel cinema d'adults

Rocío Flores, en xoc

Rocío Flores ha hagut de suportar moltes crítiques durant aquest últim any. En un intent per defensar-se dels atacs de la seva mare, la noia ha aconseguit uns quants enemics a Telecinco. Tots aquells que s'han posicionat del costat de Rociíto es mostren molt durs amb la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa.

Resulta que un dels que més coses va fer per desprestigiar-la va revelar fa uns dies un episodi del passat. Es tracta d'un vell conegut de la casa, que ha participat en algun reality i també ha treballat com a tertulià.

Sorprenentment, Rocío va descobrir que el Maestro Joao havia tingut un paper en una pel·lícula de cinema per a adults. I el pitjor de tot és que va aparèixer transvestit de Rocío Jurado. Una imatge que possiblement intentaran evitar a casa de la noia.

La informació la van revelar el passat cap de setmana a Socialité. Van explicar que «se li va proposar fer una escena després d'un show». Devia aparèixer com 'La más grande' i, per a l'ocasió, no estava sol amb un home, «sinó amb dos».

La presentadora del programa, que en aquesta ocasió era Nuria Marín, ha destacat que es va tractar d'«una escena de cinema per a adults de caràcter homosexual. Era per a una productora estrangera i per la qual no va cobrar ni un euro».

Imatge de Rocío Flores pel carrer.
Rocío Flores té molts enemics a la televisió. | Europa Press
 

Ell també va voler aportar el seu punt de vista. Ha assenyalat que «després d'una actuació, en què anava vestit de Rocío Jurado, em van proposar fer una escena i la vaig fer». Va explicar que «érem tres persones i bé, la vaig fer i no ho vaig veure mai».

Recorda que va ser fa «moltíssims anys». Havia acabat d'actuar quan li ho van proposar. Tampoc no s'ho va pensar gaire.

Rocío Flores va mantenir fa temps una relació amb el Maestro Joao. El vident havia tingut un acostament amb la seva àvia, de la qual es declarava un gran seguidor. Amb el temps, van tenir una bona amistat, sobretot arran de les imitacions que feia d'ella.

Fa uns anys, ell va decidir regalar-li a la filla d'Antonio David un mocador que li havia donat al seu dia la cantant. Entenia que es tractava d'un complement amb molt de valor sentimental i que ella havia de tenir.

Tot i això, anys després, en escoltar el testimoni de Rociíto, se'n va penedir. Va confessar que s'havia equivocat, per això, alguna vegada li va reclamar el mocador, però sense gaire sort.

És possible que això li molestés a la col·laboradora, però possiblement l'ha indignat encara més que aparegués en una pel·lícula per a adults imitant la seva àvia. Ell indica que «va ser una mica curtet, jo em vaig divertir, m'ho vaig passar bé i em va agradar». Això sí, actualment descarta repetir l'experiència perquè «tinc una edat».

Rocío Flores, cada cop més lluny de la seva mare

Rocío Flores intenta mantenir-se al marge de tots els comentaris i informacions que involucrin la seva mare. En algun moment va semblar que intentava acostar-s'hi, però la realitat és ben diferent.

La noia anunciava fa uns dies que el 12 de novembre serà la mestra de cerimònies al Congrés Golden Nail. Se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona, i suposarà la seva estrena com a presentadora d'un esdeveniment.

Foto del Maestro Joao.
El Maestro Joao ha criticat molt Rocío. | Telecinco
 

El responsable de la cerimònia és José Alcaide, una persona molt activa a les xarxes socials. Aprofita aquestes plataformes per insultar i desqualificar Rociíto, a més de carregar contra periodistes de Telecinco. Unes opinions que la col·laboradora coneix i que sembla aprovar.

Rocío Flores està molt il·lusionada amb aquest nou projecte. Això sí, no sembla que li importi en excés que la persona que l'ha contractada hagi carregat contra la seva mare.