Primer pla d'Iker Jiménez

Iker Jiménez revela el número 'perfecte' per guanyar el 'Gordo' i ara tothom el vol

Menys d'un dia per al gran sorteig i el periodista posa tothom nerviós

A menys de 24 hores perquè es produeixi el Sorteig de Nadal, el presentador Iker Jiménez revela en públic quin és el número perfecte. El periodista, que és un gran expert a resoldre misteris, aquest cop s'ha llançat i s'ha mullat amb una predicció del número que s'endurà el primer premi.

En aquest cas, Iker Jiménez ha estat dels pocs que s'han animat a predir el número exacte. Segons ha informat, amb l'ajuda del Big Data, el número que més tocarà a tot el país serà el 76.297. Aquest seria el número perfecte segons han assenyalat totes les estimacions realitzades.

A més, hi ha una dada força curiosa sobre això. Iker Jiménez ha apuntat que el número està basat en tots aquells números que han sortit més vegades a 'El Gordo'. Però, el més interessant arriba quan ens adonem que el comunicat d'Iker no ha estat en va.

I és que diversos seguidors del presentador estan comprant el número i els dècims estan volant. Tant és així que ja és gairebé impossible de trobar a hores d'ara.

Imatge d'Iker Jiménez
El presentador d' 'Horizonte', Iker Jiménez, decideix arriscar-se amb el Sorteig de Nadal | CUATRO

 

Iker Jiménez i el número perfecte

Des que Iker Jiménez va dur a terme l'anunci del qual, segons la seva opinió, serà el número premiat, s'han disparat les cerques. Tots els seus seguidors caminen com bojos buscant el desè. De fet, un informe de Google Trends mostra com Iker i el seu número són tendència a Espanya.

A més, i no menys important, se sap que els espanyols solen donar molta importància a la compra de dècims de loteria. Tanta, que una de les grans preocupacions és saber on comprar els dècims de loteria amb més probabilitat d'encert.

Tot i que poder aconseguir el nombre que Iker Jiménez ha revelat és complicat, només es troba disponible en certes administracions. Aquest és el cas de Madrid, Alcalá de Henares, la Corunya i Hernani; llocs on es pot comprar el dècim de loteria. Com es pot comprovar, poques són les administracions en què el famós número continua sobrevivint.

Iker Jiménez i Carmen Porter en un photocall de Cuatro
La dona d'Iker Jiménez li dona suport en totes les seves decisions i creu que aquest cop sí que l'encertarà | GTRES

 

Encertarà el periodista Iker Jiménez?

Sabem que des de sempre hi ha hagut aquesta obsessió per voler endevinar el número d' 'El Gordo' de Nadal. Però, d'aquí a encertar, ja és un altre assumpte. De fet, n'hi ha pocs que tinguin aquesta sort. Així funcionen les prediccions, mai en podrem tenir la certesa.

És un món on cal arriscar i provar sort per guanyar. Si no, la gent es quedaria sense 'Gordo' i sense dècim. A més, parlant d'arriscar-se, un famós tiktoker ha portat la contrària a Iker Jiménez. En aquest cas, el vident ha apostat per un número completament diferent, el 20.182; cosa que no ha importat al presentador.

Primer pla del presentador Iker Jiménez
Iker Jiménez aposta pel 'Gordo' de Nadal | EUROPA PRESS

Això sí, res a veure amb la predicció del periodista, que ha aconseguit mobilitzar gran part dels seus seguidors a comprar el dècim. Però, el que sí que és cert és que tots els números tenen la mateixa probabilitat de ser l'elegit del bombo.

Però cal no oblidar que igual que encerts, també hi ha pèrdues, motiu pel qual la probabilitat que no surti res també existeix. En aquest cas és d'un 85%, un percentatge força elevat si es té en compte la negativitat de l'assumpte. De totes maneres, encara que no hi ha res segur. Esperem que la sort acompanyi els espanyols durant el dia d'avui.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp