Montaje de la princesa Leonor y la princesa Alexia de Holanda

La foto de la princesa amb poca roba i transparències a la polèmica festa

Es filtren unes imatges de la princesa que han generat un gran disgust entre la reialesa

La princesa Elionor va ser una de les grans absents durant la desfilada del Dia de la Hispanitat. L'hereva del tron no va poder venir a causa de la normativa COVID-19 de l'internat on estudia a Gal·les.

Si hagués vingut, hauria d'haver fet una quarantena de cinc dies a l'UWC Atlantic College a la tornada, fet que perjudicaria els seus estudis. Així, Elionor es va quedar al Regne Unit i va gaudir d'una festa temàtica molt diferent de la celebrada fa un mes.

La festa 'queer' celebrada amb el motiu de suport a la diversitat sexual dels estudiants, va copsar grans titulars. Desfilades, cabarets i altres esdeveniments van treure el costat més entremaliat dels joves més prestigiosos d'algunes famílies. D'entre ells, va destacar l'actitud de la princesa Alèxia per un estilisme arriscat que no ha passat desapercebut.

Una princesa amb poca roba i transparències

Les xarxes socials no han trigat a difondre les fotos i vídeos de la controvertida festa. Les imatges mostren els estudiants amb estilismes oposats al seu gènere i gaudeixen d'un esdeveniment lliure de tabús.

A més, alguns fins i tot van aprofitar l'ocasió per reivindicar la llibertat d'orientació i denunciar la sexualització. L'internat gal·lès està molt compromès amb la causa i també realitza enquestes anuals entre els estudiants per donar més visualització al moviment.

Muntatge amb la princesa
La princesa Alexia a la festa 'queer' de l'internat gal·lès | La Notícia Digital

No hi ha constància que la princesa Elionor participés activament a la festa. De moment, no apareix en cap imatge amb la resta de companys i companyes.

No obstant això, una de les estudiants sí que ha generat polèmica. Es tracta d'Alexia d'Holanda, filla dels reis Guillem i Màxima i companya d'Elionor. Les imatges s'han fet virals i han arribat a disgustar gran part del seu país.

La princesa apareix amb una samarreta curta de llenceria vermella, amb transparències, i una minifaldilla negra. Per completar l'estilisme, llueix unes botes negres fins al genoll. A més, se la pot veure envoltada de la resta de les seves companyes d'estudi que se sumen a una estampa d'allò més atrevida i sensual.

Holanda, amb les mans al cap davant l'atreviment de la princesa

Encara que Alexia no és l'hereva del tron, la seva actitud ha generat un gran enrenou al seu país. Ella és la segona en la línia de successió per davant de la seva germana gran, Catalina Amalia.

Inevitablement, les imatges s'han fet virals després que el mitjà holandès 'Ditjes en Datjes' les publiqués. La casa reial d'Holanda sempre ha volgut mantenir bona imatge fent un pacte amb la premsa.

No obstant això, en aquesta ocasió es tracta d'imatges publicades a les xarxes socials amb el consentiment d'Alexia. Era conscient que transcendirien i que circularien per internet i no s'hi va negar.

«A Alexia, generalment, li és igual que es filtrin aquestes imatges», assegura un especialista en la casa reial holandesa.

foto familiar
Alexia al costat dels seus pares, els reis d'Holanda | agències
 

Tanmateix, els seus pares sí que s'haurien molestat després de veure les fotos de la princesa de la família vestida de manera poc apropiada. De fet, no estranyaria que la jove rebés un toc d'atenció per part dels seus progenitors.

La casa reial holandesa té com a principal objectiu mantenir les formes i, sobretot, vetllar per la privacitat dels seus membres. Són conscients que les seves filles, com la resta de joves, tenen xarxes socials, però els aconsellen que protegeixin els seus perfils.

Un consell que es fa extensible als companys d'Alexia perquè no difonguin imatges que podrien causar un perjudici a la reialesa.