La princesa Leonor hablando en los premios Princesa de Girona

Elionor confessa als seus pares el problema que pateix a l'internat

Elionor ha canviat molt des que va marxar a viure a Gal·les

Elionor ha tornat a Espanya per entregar els Premis Princesa d'Astúries i tothom parla d'una cosa: el seu gran canvi físic. Felip VI i Letícia Ortiz estan molt orgullosos de la seva filla, ja que ha fet callar tots els detractors de la institució.

La princesa Elionor s'ha instal·lat a Gal·les durant una temporada per dues raons: centrar-se en els seus estudis i allunyar-se de la pressió mediàtica. Feia molt de temps que els periodistes no la veien i les reaccions han estat completament positives.

Felip, Letizia i la infanta Sofia s'acomiaden de Leonor a l'aeroport amb motiu del seu nou curs escolar, Madrid, 30 agost 2021.
Elionor el dia que se'n va anar a Gal·les | GTRES

La reina Letícia presumeix de la seva filla en moltes ocasions i, fins i tot, ha incomplert les seves normes per celebrar-ho: ha parlat amb un grup de reporters. Algunes fonts asseguren que Ortiz està encantada amb l'actitud d'Elionor i ho ha volgut compartir amb els mitjans.

La vida d'Elionor és radicalment oposada a la dels seus cosins, Victòria Frederica e Froilà, ja que no ha protagonitzat cap escàndol. És conscient que totes les mirades estan posades en ella i s'ha convertit en l'esperança dels seguidors de la monarquia.

Elionor revela el seu problema al Regne Unit

Un diari conegut assegura que Letícia va ser molt amable amb la premsa, de fet es va apropar a diversos periodistes en un to força distès. Elionor va seguir els seus passos per anar agafant experiència en aquesta mena de situacions i es va guanyar l'aplaudiment dels reporters.

Letícia es va trobar amb un grup de periodistes i va anar a xerrar amb ells. Un moment de confidències en el qual l'hereva de la corona i la seva mare van revelar que l'estada a Gal·les estava anant «molt bé».

Plànol general de l'acte

El rei Felip s'hi va unir per confessar que la seva filla havia de lluitar contra «una petita enyorança» que estava enterbolint la seva experiència. Segons va explicar, troba a faltar la gastronomia espanyola, tot i que el menú de l'internat és força variat.

El fill del rei Joan Carles va deixar de banda la formalitat per presumir de les seves filles. Segons els mitjans locals, va fer broma amb «l'estirada» de la princesa i va assegurar que era perquè anava amb talons.

La princesa Elionor triomfa en el seu retorn a Espanya

Els pares de l'hereva han confessat que la jove no està tan bé com tothom pensa perquè troba a faltar al seu país. La gastronomia espanyola és única i no aconsegueix adaptar-se als menús internacionals del centre escolar.

No obstant això, ha fet bons amics que l'ajuden a tenir una estada més senzilla i no nota la manca d'afecte de la família. La part positiva és que no saben que serà la reina d'Espanya i tothom la tracta per igual.

Els periodistes que van estar als Premis Princesa d'Astúries han deixat testimoni de la millora de la jove. Asseguren que ha madurat molt i que es desenvolupa amb soltesa davant dels mitjans de comunicació.

foto familiar

Els experts garanteixen que es va convertir en el centre de totes les mirades i va demostrar que aprofita al màxim la seva estada al Regne Unit. Que s'hagi d'adaptar a una alimentació no és problema perquè, segons Letícia, ha après a ser tolerant amb l'alimentació.

La infanta Sofia entén molt bé la seva germana, ja que ella també ha tingut algunes topades amb la reina pel mateix tema. Segons els mitjans, no pot menjar res que hagi estat processat ni que tingui un excés de sucre.

És evident que les netes de Joan Carles estan unides per una mateixa causa, malgrat viure en països diferents. Els mitjans que van recollir el seu últim partit asseguren que entre elles hi ha una complicitat envejable.

Després de concloure l'acte oficial, Felip i Letícia obrien pas a les escales amb les filles al darrere. Sofia va agafar Elionor del braç i, plegades, van continuar fins a dalt de tot.