Imatge d'arxiu de Julio Iglesias

Preocupants imatges de Julio Iglesias més deteriorat que mai

El cantant no està passant pel seu millor moment

Julio Iglesias va ser durant molts anys una icona espanyola d'elegància i bellesa. El cantant ha triomfat en el món sencer gràcies a la seva música, però també a una aparença física que ho ha convertit en un 'sex symbol' internacional. L'artista va ser un referent durant la seva època.

No obstant això, als seus 76 anys i després d'una vida repleta d'excessos, la deterioració de Julio Iglesias és més que visible. El cantant portava diversos mesos desaparegut arran de la crisi del coronavirus que el va obligar a cancel·lar diversos concerts a tot el món.

Ara, ha reaparegut en unes imatges publicades per 'Sálvame' i 'Socialité' que han donat la veu d'alarma pel pèssim estat físic del cantant.

«Veureu les imatges que demostren que, fins i tot per a ell, també passa el temps», ha assenyalat la presentadora temporal del programa de Telecinco, Nuria Marín.

Preocupació per la gran deterioració física de Julio Iglesias

En les fotografies podem veure al cantant en una paradisíaca platja a República Dominicana acompanyat de dos joves en bikini.

Calia esperar que les imatges mostressin a Julio Iglesias gaudint al màxim l'estiu, però en elles només veiem al cantant molt deteriorat i amb dificultats per a caminar. De fet, es veu com ha de ser ajudat per les dues joves que ho acompanyen.

Els col·laboradors de 'Sálvame' i 'Socialité' s'han mostrat perplexos davant el preocupant estat de salut del mític cantant. «A mi m'han dit que està fatal, amb molts dolors», ha assegurat Lydia Lozano en el programa.

«Fa dos o tres anys a mi em van dir que ell es veia vell i és una cosa que no acceptava», deia Antonio Montero. Malgrat la seva negació, queda clar que ningú és immune al pas del temps. I això és una cosa que tothom sap, inclòs el mateix Julio Iglesias.