Nagore Robles criticada com mai. 'Ets una irresponsable'

La colaboradora de Telecinco està en el punt de mira

Nagore Robles en el seu viatge a República Dominicana
Nagore Robles en el seu viatge a República Dominicana | Instagram

Són molts els famosos que enguany han decidit apostar per Espanya per a gaudir de les seves vacances. El coronavirus ha canviat la manera de viatjar de milers d'espanyols, per aquest motiu estranya veure a algunes 'celebrities' viatjant a l'altra punta del món enmig d'una crisi sanitària.

Mentre que alguns ho fan per treball, com la catalana Sandra Barneda que es troba gravant 'La isla de las tentaciones', uns altres ho fan per pura diversió i per a acompanyar a la seva parella en la seva jornada laboral, com és el cas de Nagore Robles, parella de la presentadora.

La parella ha estat molt de temps allunyada, primer per culpa de la seva ruptura, i després pel confinament. És per aquest motiu que la col·laboradora de 'MYHYV' ha decidit viatjar fins a República Dominicana. Malgrat que les autoritats han recomanat no viatjar a l'estranger per a disminuir el risc de contagi, la basca ha tancat l'orella a aquesta recomanació per a visitar a la seva parella, que enguany es quedarà sense vacances per a gravar un dels programes amb més èxit d'aquesta temporada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aprovechando cada momento

Una publicación compartida por nagore_robles (@nagore_robles) el

Les vacances més polèmiques de Nagore Robles

Nagore Robles no ha dubtat en pujar un vídeo de les seves vacances al seu compte d'Instagram, on s'ha deixat veure en bikini gaudint en les meravelloses platges de sorra blanca del país. Mentre molts dels seus seguidors mostraven la seva enveja, uns altres eren menys amables i no dubtaven a reprendre a la presentadora amb paraules com «irresponsable».

«Aprofitant cada moment», sentenciava Nagore com a títol del vídeo sense esperar que les seves vacances fossin tan criticades pels seus seguidors. Malgrat la polèmica, la col·laboradora sembla estar vivint un moment molt dolç, és per això que no ha dubtat a tancar l'orella a les crítiques.


Comentaris

envia el comentari